Търся си компания за баирите
Линк към стария архивен форум можете да намерите тук.
713
Намери мен, особено за Стара планина, която ми е любима. Ходя все сам, нищо, че имам много приятели, но те са за маса, не искат да се движат. От Плевен съм имам си и превоз, но съм твърде зает, защото съм лекар и доста трудно събирам 2 дни, а за 3 направо мога да мечтая. На 46 год. съм. Skype:Shindilski
716
и аз си търся компания за почивните дни през септември, еленски балкан посока сливен, icq 333207589 - ваня, 43год.
721
Мисля да ходя до хижа Мазалат на 7,8,9. Най-вероятно ще сме двама. Ако някой от вас иска да се присъедини. На 7 тръгваме към 14:00 от с. Стоките. Никога не съм ходил там но четох добри отзиви. Скайп matheo123m
722
аз тръгвам за х. Вихрен от Банско в четвъртък, в петък на Вихрен и в събота - обратно
726
Дано не съм подвел някого, но ходенето на Мазалат се отлага. Ще се ходи на Чумерна АКО НЕ ВАЛИ. Не че се плашим от дyжда ама прехода е трудничък и в сухо време, да не говорим за дъжд. Тръгване 14.00 от Мийковци живот и здраве към 18.00 сме горе. Mathео
729
Здравей!Ако избереш Стара планина обади се.Аз съм от Карлово,липсва ми компания за баира aiger_@abv.bg
730
не е ли по-добре да изберем маршрут и дни та да вземем да се организираме
ваня, 333207589 - icq
745
ок на априлци има чудесни места... а за кога да е запоя? но дай и малко да пообиколим там баирите преди да се напием
ваня, 333207589 - кю
747
хайде да е октомври началото,щото съм на работа.
748
ок, октомври, 6,7 или 13,14, дайте предложение - ваня 333207589 и да уточним къде точно в априлци и каква ще е програмата
765
И аз търся компания за баирите :)На 34 съм ,ICQ - 469996465 Ели
769
хайде, ако решите все пак да ходим някъде - пишете тук!
775
Хайде на хижа Рай?
777
Или на Вежин?
887
Присъединявам се към компанията - пишете ми на скайп - slynchasala :kiss:
953
казвам се Ани, тия дни ще ходя до хижа Гургулица с приятели, но компанията е малко неясна, ако някой ходи там, може да ми пише на Skype ani_iakimova1 ;в съботите излизам за 1 ден планина, може да опитам и с компания, на 37 г. съм, живея в София
972
Търся някой който не го притеснява снега skype: kokoshaglava
1197
Пише същият Иван, все още 41г.:smiley: Преди 8 месеца, пишейки за първи път в подобен форум, не съм очаквал подобен ефект. Чатих си с много планинари, с доста от тях ходихме по хижите, а с някои от тях станахме дори приятели /ни най-малко подценявам смисъла на тази дума/. По Великден и 1-ви май вероятно ще потеглим пак нанякъде - Чаирските езера и Пияната гора в Родопите или Ехо-Козя стена-Дерменкая например. Не връщаме баирхаймани с чувство за хумор и обичащи веселите компании! Хубаво време на всички планинари!:smiley:
[signature]
[/signature]
1231
Привет! Казвам се Дончо, на 36 год. Ако организирате нещо за 25, 26 и 27.04.08 аз мога да се включа. Предпочитам Стара Планина(Ехо-Козя Стена-Дерменка). Скайп: donchotop
1232
Здравей Дончо! Пише ти Иван, на някои места се подписвам и като Баирхаймана. Повечето от групата желаят да отидем на Райското пръскало, понеже по това време ще е пълноводно. Затова малко ще променим маршрута. Например х.Рай - х.В.Левски - х.Добрила. Или два дни на Рай с качване на връх Ботев втория ден. Всичко зависи от времето. И от нас, разбира се.:smiley: Скайпът ми е doc_435, но може да пишеш и на black_angel_435 , този е на дъщеря ми, понеже трудно се вреждам от нея на компютъра. Ще се радвам да се срещнем по баирите.
[signature]
[/signature]
1246
Здравейте, търся си компания от пловдив за 1-2 или 5-6 май за Родопи или Стара Планина
[signature]
[/signature]
1251
tursia kompania za tevnoto ezero i sinanica
1254
i az iskam da doida:) mnogo e relaksirasto ama ne sam profesionalist mai kato vas:)
1261
Привет! Не сме "професионалисти", а си ходим за кеф. Когато можем и колкото можем. Никой не ни дава зор, всичко си зависи от нас. Ходим трите сезона, за зимата смятам, че не сме екипирани и подготвени. Планината не е шега и си преценяваме реално възможностите. Не искаме да ни издирват и да ставаме "популярни" личности. На 26, 27, 28 април сме на Рай - В. Левски. Имах желание през Ботев-връх, но ме предупредиха, че е опасно. Така, че успех на всички и да се завърнат наистина с пълна душа от планината! Баирхаймана
[signature]
[/signature]
1265
Здравейте, много хубаво си лафите ако имате желание за още един съмишленик пишете ми в скайп Caka1ueB ми е там псевдонима.. ще чакам някой да пише поздрави..
1389
Здравейте! Описвам маршрута из Стара планина от 19 до 24 юли. Събираме се в Карлово. Влака от София пристига в 10.05 ч., от Бургас в 09.20 ч., от Варна към 04.40 ч., така че около 11 ч. да тръгнем за х. Хубавец, на 19-ти спим там. 20-ти - х. Хубавец - х. Амбарица - нощувка в Зелениковски манастир на свещи и без обхват на трите GSM-оператора/плагиятствам от един пътепис :smiley:/. 21-ви - обратно през х. Амбарица, Големия харман/ лятната пътека/, х. Добрила-нощувка. На 22-ри от Добрила през вр. Амбарица, вр. Купена, Кръстците, Костенурката, х. В. Левски-нощувка. 23-ти - х. Левски - х. Рай-нощувка. 24-ти - Рай - Калофер и всеки си хваща пътя :wink:.Маршрута подлежи на леки корекции! Мястото и часът на тръгване - не!:smiley: Поздрави от Баирхаймана-Иван
[signature]
[/signature]
1391
здравейте, много ми харесва тоя преход, но за съжаление не мога да се присъединя, искам да помоля за повече информация за похода, много ще съм благодарна- d_min4eva@abv.bg ми е имейла, а скайпа ми е desi.mincheva
1392
Търся компания за Рила-Пирин:16-23.07.08
1393
I az si tyrsq kompania za Rila-pirin po tova vreme, no zasto ne si pisal/a/ koordinati. Moite sa. skype: amelinda1 , icq 28342373
1394
и на мен ми се ходи, тогава съм свободен
:wink:
1395
Желателно е да пишете с буквите на Кирил и Методий, госпожица аМелинда!
[signature]
[/signature]
1396
И аз да кажа - близо съм до Плевен, но трудно намирам хора за ходене по баирите. ICQ 122295320 e-mail: nadya9@abv.bg:smiley:
[signature]
[/signature]
1401
здравейте...търся си компания за Пирин или Стара планина .:smiley:
1403
Здравейте,бих искала да се включа в група за ходене из Ст.планина,ако има някакъв план моля дайте инфо.София,35г.жена.r_vasileva@abv.bg
1407
Аз заминавам на Стара планина с баир-хайманата!
След малко ще стягам багажа. Плана е както са го написали.
За предпоследни новини можете да ми пишете на скайп amelinda1, icq 28342373.
[signature]
[/signature]
1408
[blockquote]From Anonymous User:
Здравей!Ако избереш Стара планина обади се.Аз съм от Карлово,липсва ми компания за баира aiger_@abv.bg[/blockquote]
Здравейте! Аз търся женска компания за разходки в планината в събота и неделя. От Карлово съм. На 53 години.
taniv1956@abv.bg
[signature]
[/signature]
1449
Привет от Баирхаймана! Направихме си страхотно пътешествие от 19 до 24 юли из Централен Балкан. Леко променихме маршрута: х. Хубавец - х. Левски - върховете Саръкая/Жълтец/, Костенурката, Кръстците, Купена/бая зор беше/,х. Амбарица - вр. Амбарица,х. Добрила - Карлово. Времето беше чудесно - 3 дни слънце и голяма луна и 3 дни дъжд, светкавици и гръмотевици, че и град малко ни би! По време на бурята се чуха гласове: "Иване, повече с теб не тръгвам!", но на края ме питаха следващия път къде ще ходим.:wink: А следващият път няма да се забави - септември, октомври. Така че да сте в очакване.:smiley: До следващото пътешествие!
[signature]
[/signature]
1454
Na 15-16-17-18 sam v Rila!Ima li i drugi jelaesti da se prisaedinyat?G,jena 40 god
1455
Здравейте!Търся компания за планините,бих се радвала на пловдивчани,ще ни е по-лесно да се договорим-skipe kaloqna,icq 219530988
1508
Здравейте.Търся си компания за Райското пръскало. Планирам да е с едно нощувка на х.Рай или на 8 или 13 септември.
1509
С приятелка планираме ескурзия в началото на септември и един от обектите е Райското пръскало. Търсим компания за да не катерим баирите сами. За желаещите да се присъединят ICQ 412032039.
1510
tursia kompania za tevnoto ezero i sinanica[/blockquote]
ami organiziram demianica tvno-pirin popovi kamenica -sinanica vihren -skoro
[signature]
[/signature]
1511
tursia kompania za tevnoto ezero i sinanica[/blockquote]
zabravih da napisha SKYPE- mountwalker
[signature]
[/signature]
1512
С приятелка планираме ескурзия в началото на септември и един от обектите е Райското пръскало. Търсим компания за да не катерим баирите сами. За желаещите да се присъединят ICQ 412032039.[/blockquote]
Ние сега заминаваме на море и мислим да завършим почивката с изкачване на връх Ботев, може да се засечем по чукарите :)
1513
Горния пост е мой, за качването на хижа Рай и връх Ботев имах предвид че ще е уикенда 6-7 септември. Трима сме, аз, приятелката ми и брат и.
1514
[blockquote]From azido:
Горния пост е мой, за качването на хижа Рай и връх Ботев имах предвид че ще е уикенда 6-7 септември. Трима сме, аз, приятелката ми и брат и.[/blockquote]
ние вече станахме три приятелки, може и 4 да се съберем докато потеглим, но не сме сигурни в датата за Рай. Потегляме на 8-ми, но прогнозата за времето говориq че около 8 септември ще вали, така че може да го оставим за 13-ти когато ще се връщаме от Триград и други красоти в Родопите.:smiley:
Търся си компания за баирите
На 5,6,7,8,9 септ. се очертава да съм сам/ познатите ми бяха вече в отпуска/. Казвам се Иван, 41 г. Може и на Рила и Пирин, но предпочитам Стара планина и Родопите, когато е за 3-4-5 дни. Много обичам и по манастирите! Ходя и сам, но друго си е в компания. Особено ако има и някой зевзек! Пишете на skype doc_435 или на Black_angel_435.