Вие сте тук: Начало Форум Търся спътници Ех, страхотно време...

Ех, страхотно време...

Линк към стария архивен форум можете да намерите тук.

от fdobry последна промяна 22 Aug 2007 05:40 PM

Ех, страхотно време...

Здравейте! Казвам се Добри. Като гледам какво невероятно време се е отворило (а то не винаги е такова) не ми се губи нито ден, а ми се хваща планината. Има срахотни места на които може да се отиде. Търся интересни хора които също харесват планината, движението , гледките, скитането (в добрия смисал на думата)... Ако някои смята , че има малко време и много желание може да ме потърси: e-mail: fdobry@abv.bg skype: dobry111 Хайде, чао, и пишете, щото сега е пика на лятото, а то бързо се изнизва...

от Anonymous User последна промяна 20 Jul 2007 06:47 PM

533

Много си прав :cool:И аз съм като тебе същата ентусиастка и направо вече не ме свърта и искам да хвана някъде по планината.Пък и искам да уползотворя пълноценно оставащото ми свободно време до края на месеца.Ще е страхотно ако се съберем повече хора и с вдигнем на път:cheesy:
П.С. Ще ти пиша, пък може да се разберем нещо:rolleyes:

от Anonymous User последна промяна 23 Jul 2007 02:01 PM

536

Здравей!
Ще се радвам да се обадиш!

от Anonymous User последна промяна 26 Jul 2007 10:58 PM

562

Ей, Човече, толкова си прав!
Направо се чудя как може да си губя времето и да не хващам пътя.
Скоро ще пообиколя Пирин за около 7дни,но по принцип си търся повече съмишленици за планината /толкова са малко около мен, че ме хваща яд когато ми се ходи ,а просто няма с кого/.
П.С.Ще се контактна с теб и ще съм happy да се организира нещо..... OK?:rolleyes::cool:

[signature]

[/signature]

от Anonymous User последна промяна 12 Aug 2007 01:10 PM

629

еее хора здравейте казвам се Радослав и аз като вас искам много и постоянно да хода по планините ,а около мене само кашкавал туристи:cry: и никфи ентусиасти почти, а тея дет искат гледат да е рядко и без много преходи и сложни марширути.Айде ако искате да се съберем случайните хора верно хора и да си направим някой поход за няколко дена на Рила Пирин или Родопите ...пишете тука или ако искате на пощата pilot707@abv.bg,btw нямам в момента телефон който да дам :sad:

от Anonymous User последна промяна 22 Aug 2007 05:40 PM

665

На 25 и 26 х.Иван Вазов през седемте езера как ви се струва????:cool:

Най-новото
Навигация
Facebook Like Box