Разходка из Родопите
Линк към стария архивен форум можете да намерите тук.
3200
Чудесна идея и аз съм по "фото-разходки те " но за съжаление съм зает.През август съм планирал такава в Пирин в околността на хижа Вихрен, с маршрути до в.Вихрен, в.Тодорка и седловината Кончето.Харесвам планината и фотографията бих се радвал да намеря хора с моите интереси за бъдещи "фото-разходки".Ако се интересувате това е мейла ми за евентуален контакт:jopeto_gt5@mail.bg
На този адрес може да видите мои снимки http://www.panoramio.com/user/2826552
Разходка из Родопите
Здравейте! Ние сме момче и момиче, съответно на 25 и 20 години, от Велико Търново, и ще ходим за 4 дни на нещо като фото-разходка из Родопите от 16 юли. Планът в общи линии е следният: ДЕН 1: Велико Търново – Пловдив – Смолян – х. Смолянски езера ДЕН 2: х. Смолянски езера – вр. Снежанка – Пампорово – х. Изгрев ДЕН 3: х. Изгрев – х. Чудните мостове ДЕН 4: х. Чудните мостове – с. Хвойна – Пловдив – Велико Търново Мероприятието "фото-разходка" не предполага бързо ходене, така че ще се ходи сравнително бавно и с почивки. Фотото не е задължителен елемент, задължителна е по-скоро приятната компания. Както споменах, групата засега е от двама души :) и ще се радваме, ако има желаещи да се присъединят. На проявилите интерес ще бъде предоставена и допълнителна информация. ;) Поздрави!