Стара Загора
Линк към стария архивен форум можете да намерите тук.
2728
aide davai :) predlagai i da hva6tame baira... ne sum mnogo opiten :)
2729
Ееееее не така да се съберем поне 5-6 човека да пийнем по бира да си харесаме маршрут
искам да направим нещо като традиция колкото повече хора толкова по добре
2731
заралии събудетесе помогнете на марти да намери братси момчето от вашия град което изчезна около хижа рай
www.facebook.co
2740
hahah bira pak bira emi dobre :)kazvai kude/koga da ia piem da se vidim i da izbirame mar6ruta
2741
kude i kak da pomognem ne znam za tozi slu4ai...?
2744
ami da kajem v petuk da napravim edna sresta sled obiad naprimer sled rabota ili nesto takova:)
az naprimer sum se nakanil 22-23-24 da pohodia puk ako ste i do Botev.
ako ima predlojenia sum gotov da gi izslusham :) na po bira:))) s vafla.
tel 0886064455
icq 70594163
balvan@abv.bg
2745
ili v cetvurtuk ako reshim da hodim niakude da ima vreme za podgotovka :)
2747
Пишете и тук, може да има меракли и извън Стара Загора.
2748
Какво да пишем кат сме несериозни ние за бира не можем да се съберем пък камо ли за планина.
Аз в събота отивам някъде пък ако ще и сам ако има мераклий от където и да са да се обаждат:)
2749
ok. utre po koe vreme da ti zvunna za bira 4e v4era imah lo6 kusmet s motora i glezena mi e nadut zverski?:sad:
2750
Аз пък имам лош късмет с разни полени и цветчета и съм надут отвътре ама бира мога да пия.
Утре след 16 часа.... ако ти е удобно, ако има и други мераклий да звънкат или да пищат или димни сигнали да пращат, абе нещо там каквото и да е.
2751
има и мераклии от софия приемате ли ги скаипа ми е j.tweeg;email razvigor1@abv.bg
2752
има и мераклии от софия приемате ли ги скаипа ми е j.tweeg;email razvigor1@abv.bg
2753
и от казанлък има скайп freshy_ . Давайте идеи и да отиваме на някъде.
2754
Събрахме се двама което не е лошо като се има предвид че последния път се събрах сам.
Резултата от срещата е следния :
1. 2 бири Бекс
2. 1 час сладки приказки
3. уговорка да се чуем следващата седмица щото Запрян
така се казва момчето с което се срещнахме има контузия на глезена доста сериозна и му трябва време на човека.
Аз съм що годе в кондиция и приемам предложения и за по-рано.
2755
Ще му дадем време тогава, тази седмица времето и без това няма много да предразполага за планината, но все пак ако се появят още желаещи може да се измисли нещо еднодневно.
2757
az sum navit za koi den stava vupros :)
2758
Утре как ви се струва, някъде из стара планина да го направим за да е по-близо???
2759
или за неделя, някакъв маршрут към ехо да измислим за един ден.
2760
За ехо в неделя съм навит, не съм ходил може ли да стане за един ден.
2761
и аз съм навит,казвайте кога и къде да се срещнем,моя скайп е miro4eto
2787
4oveka s glezena sum :) i sum ve4e po4ti gotov :)
2792
Super dvata zdravi glezena sa vajni. Da se vidim na po bira da kajem v cetvurtak kum 19 casa primerno, na drums ili niakude drugade.
Pokanata ne e zamo za Zaprian, haide subujdaite se.
:kiss::cheesy:
2793
Super dvata zdravi glezena sa vajni. Da se vidim na po bira da kajem v cetvurtak kum 19 casa primerno, na drums ili niakude drugade.
Pokanata ne e zamo za Zaprian, haide subujdaite se.
:kiss::cheesy:
2794
Nesto se sduha sistemata s tia kodove i mi publikuva 2 puti pismenata :))))))
2795
и аз съм почти готова, малко повече от месец до 12 юли :)
2797
aide cakam te da otmetnem Exo
2814
choveka s glezena sum. Gotov sum. :) kraku mi stana daje po zdrav ot predi :)6te ti zvunia kum 4etvurtuk za bira i da ia mislim
2817
Oh samo da spre da vali.
Az puk se poburkah ot rabota stavam v 5 i se vrustam v 22 vseki den.
Ama dano vece mu se vijda kraia, malko pocivka.
I drugi meraklii da se suberat.
2818
Eй,групата от Стара Загора, ако ще ходите приемате ли и пловдивчани? Аз до хижа Ехо не съм ходила, много искам да отида, знам че е много красиво там. Ето мейл - aceofspades@abv.bg r skype: thunderbird2020
2826
аз предлагам да отидем на Ехо на 17.07 с преспиване, за да не се претоварим от път. Желаещите да пробват да се организират за тогава. Явно не само аз не съм ходила, а всички които евентуално ще тръгнем :) Какво ще кажете за датите?
2827
Аз съм ЗА :)
отивам да напълня ракия и да изровя картите на Стара планина.:cheesy:
2829
В колко часа и къде е срещата в събота(17.07)?
2831
A iskate li po dulag i mashtaben pohod kato vruh kom -do nos Emine ako ima jelaeshti neka pishat na lyudmil.e.stoynov@gmail.com
tursia kompania za da se subereme pove4ko hora i da napravim naistina neshto golqmo:):tongue:
2833
Daite predlojeniq za 4asa i ot k7de da tr7gnem.
2834
A tova s Kom-Emine si e meko kazano iztezanie ne planinarstvane.
Puk i tolkova mashtabna logisticna podkrepa az ne moga da organiziram, tva voda mandja cisti drehi abe luda rabota.
2835
Zdravei Stela az predlagam okolo 5-6 casa obiram merakliite ot Stara Zagora i minavam da te vzema da kajem okolo 7 i putuvame :))))))
2836
A ostanalite zavisi ot kude ste e izhodnia punkt napravo tam ste se cakame
2838
Mmmm daaa 4udesen dujd :(((. ZA sam za 17 ti broite me :).
2839
Zapriane ako vali pak taka na 17 otivame s tvoia motor za da e pulen kupona :))))))))
2840
За тези които не са от стз ще тръгваме от село Розино нагоре, така че към 8 да го кажем сборният пункт да е там.
2846
предложението за 17 на хижа Ехо е чудесно, има ли някой, който ще пътува от Пловдив, защото не открих ранен транспрт до село Розино?
[signature]
[/signature]
2848
Ste minem da te vzemem ot Plovdiv ako triabva :)
2853
Да, има кола от Пловдив - моята!:smiley: Писала съм си координатите някъде горе: e-mail: aceofspades@abv.bg и skype: thunderbird2020. Не знам само защо този който е питал не си е оставил неговите координати...:laugh:
2854
До сряда наобяд всички, които ще идват на х.Ехо на 17.07 да потвърдят, за да запазим места. Сборен пункт с.Розино 08:00 (събота)
2855
много се радвам, че ще мога да се присъединя и аз с тръгването от Пловдив, благодарности, ще се свържа с thunderbird2020 да се уговорим за 17-ти, скайпът ми е jyanakoleva :)
[signature]
[/signature]
2866
http://dox.bg/files/dw?a=af4e288923
:)))))))
това е rar архив със снимките от Ехо и Козята Стена
за групата :)
2868
Давайте да ви водя на х. Мазалат и оттам на Тъжа
[signature]
[/signature]
2869
moje ama purvo se legitimirai:)
2871
Е добре, аз щях да предлагам нещо за Пирин, но идеята за Мазалат и Тъжа много ми хареса, още повече, че в близост до Тъжа има два водопада, които много ми се иска да посетя - Кадемлийско и Бабско пръскало. Прекалено късно ли е да го предложа за тази седмица - 24-25.07? И кой е този анонимник - веднага да се представи!!! :tongue:
2872
никак не е късно :)
Стара Загора
Ехоо заралий събудете се :) Хайде да организираме нещо, само на мен ли ми се се ходи по байрите.