Вие сте тук: Начало Форум Търся спътници Wanderer{m}

Wanderer{m}

Линк към стария архивен форум можете да намерите тук.

от Anonymous User последна промяна 29 Sep 2009 11:17 PM

Wanderer{m}

Търся спътници за велико приключение, обичам да пътувам без посока но с ясна цел, целта за всеки е строго индивидуална, моята цел е едно грандиозно пътуване като начало из Европа, което коренно ще промени живота към една по добра насока и ще създаде незабравимо щастливи спомени и приятни моменти. Ограничения за спътниците като пол, години и т.н. няма, предпочитам да пътувам с отворени към света искрени хора с много положителен заряд и чувство за хумор за да може да се забавляваме по пътя. За заминаването също няма особени рамки, може да се осъществи при първа възможност преди или след нова година на който както му е удобно за мене е все тая. Относно средствата както се досещате, няма да са необходими кой знае колко, защото си има страхотни начини за предвижване, спане както и хранене и всичко това без пари, но по важното разбира се е че чрез тези методи ще срещнем нови интересни, забавни и добродушни хора, ще опознаем различни националности и култури, което би било доста полезно. Имам дори някой страхотни идеи от които можем да изкарваме добри пари докато си пътуваме, разбира се напълно легално. Аз съм момче на почти 22 години от Пловдив, за желаещите да се свържат с мен оставям е-майл и скайп и моля да ми пишат само хора със сериозни намерения и без ангажименти тук, които биха попречили на заминаването им. Skype: adventure824 и e-mail: wanderer87@abv.bg П.П. Не знам дали ще мога да проверявам често форума, но за сметка на това ще отговарям редовно по скайпа и майла, това е всичко от мен за сега, ваш ред е, очаквам ви и най искрено се надявам да има достатъчно смели хора които не се страхуват от промяна към нещо по красиво и завладяващо. БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО !!!

Най-новото
Навигация
Facebook Like Box