Туристи от 50 до 60
Линк към стария архивен форум можете да намерите тук.
219
Здрасти!Страхотно писмо!Кой ти казва,че си стар?!?Не вярвай!На мен още отсега ми го говорят това вкъщи/на 41 съм,уф,как го казах!Но това да си е между нас!:wink:/.Защо не ми се вижда иконката?Виждам,че имаш младежки дух и желание за приключения.Давай все така!Къде ходиш?Мен ме пускат само на Витоша.Откъде си?
220
Извинявай,пак съм аз.Защо ме отчита като "анонимен",след като се регистрирах като "spirit"?Нещо не ми е ясно....Ирена се казвам.Сега ще разгледам какво става...
221
Здрасти Ирена!Аз не съм съвсем без приятели по планините,имам един-двама но нещо много ги е налегнало домашното упражнение,службата и имотните въпроси.Така че рядко се виждаме - 1 път месечно я има я не.Не че аз съм волна и неангажирана птица,и аз си имам семейство и работа но ми се ще по-често да съм на свежо.Така че много често го правя сам-Витоша,Плана,Лозенската планина,Люлин.Ако се намерят хора знам добри еднодневни маршрути.ПОТЪРСИ МЕ НА ГОРЕПОСОЧЕНИЯ МЕЙЛ ДА НЕ ИЗДАВАМЕ ЛИЧНА ИНФОРМАЦИЯ...!
539
вижте сега. аз вчера се върнах от пирин. и си ходих сам което е доста неразумно, но.. е адреналин. та, според мен стари и млади по чукарите. това е глупава диференциация. има само един критерий за това - дух, воля и желание. Възраст не.
1244
:cheesy:Все още се държа горе-долу и ми се ще да продължа да ходя на непознати и красиви места,но желаещите да ходим стават все по-малко.Внуци,бизнеси,болежки,пари...!!!
Благодаря Ви - като че ли аз съм го написала!
На 53г.съм от София.
Ако ние не помислим да се разтоварим от напрегнатото ежедневие то кой ще го свърши вместо нас?
[signature]
[/signature]
1249
Здравейте!Така ме развеселихте с тоя форум!На 50 ненавърщени съм от малко градче в Бургаска област.От прочетеното в коментара ви ми става ясно, че и вие като мен сте хора, на които много им липсва планината и знаете какво да търсите сред природата.Радвам се, че все още има истински планинари, защото не са малко тези за които ходенето на хижа се свежда единствено до мощен запой.Няма хижа в Пирин на която да не съм била.Проходили сме с моята група всички маркирани пътеки а и много от немаркираните.Чудесно е и вие сами го знаете.По Рила също доста сме скитали.Родопите и Стара планина мога да кажа че по -рядко предпочитаме,макар че и там има какво да се усети, а на Витоша сме били само веднъж.Групата е с различен възрастов състав, както и местоживеене.При нас понятието млади и стари не е на дневен ред.Важно е да обичаш природата и да не мрънкаш като вървиш, а що се отнася до местоживеенето, като каже хижаря "Откъде сте?",започва едно изброяване на градове,та чак свят му се завива.И после пита "Как се събирате?".Естествено, че във влака и по гарите в деня на заминаването.В последните 4 години се отдадох на битовизми разни и като че ли малко позабравих туризма,но той ми е в сърцето и не мисля че изцяло съм го отписала. И се надявам в най скоро време отново да се впиша в групата или пък, що не и с нови хора.Та те истинските туристи от разстояние се намират и сближават.Бъдете здрави и дерзайте със същия бодър дух!В планината няма млади и стари а истински ценители и такива, които изобщо не могат да я усетят със сърцето си, камо ли да я опазят!di_markoni@abv.bg
1250
Здравйте интерисувам се от Златоград и всичко свързано с него и около него за да си организираме една ексурзия до там. Можете ли да ми дадете някаква информация за този град и селата около него интерисува ме всичко свързано с града. Събра ли сме се една група, но искаме да си правине и нещо като беседа по пътя за да се ентусиазираме още повече от преживяванео което ни очаква. Моля ако имате какво да ми кажете пишете ми на адрес ka_mil_ka@abv.bg:kiss::kiss:
Туристи от 50 до 60
На 58 години съм.Все още се държа горе-долу и ми се ще да продължа да ходя на непознати и красиви места,но желаещите да ходим стават все по-малко.Внуци,бизнеси,болежки,пари...!!!Да наследим,да придобием,да спестим,да завещаем...не съм против това,но само това ли ни остава!?А и нещо се губи напоследък у моите връсници вкуса към неизвесното,към приключението,към тайственото,към невидяното.Младите ме избягват,мислят че съм вече извън форма. Дърт изкуфелник,а?Я си стой до радиатора/печката/ и си смучи ракията.Абе може и нататък да върви,но все още на доста млади бирени коремчета мога да се опра по баира.НЕ СЪМ ПЪРВА МЛАДОСТ,НО НЕ СЪМ И ПОСЛЕДНА!!!:cheesy:Стига да има с кого.Разбира се без педераски и наркомански забежки и без туристически екстремизъм!А с алкохола до нивото на кефа,не на прасето.Та обадете се овехтели самотни туристи,белким нещо измислим.Веселин.v111h@abv.bg