търся сериоэни спьтници от пловдив
Линк към стария архивен форум можете да намерите тук.
1886
Здравейте,аз не съм турист, но в Пловдив все още ги има старите туристически дружества.Там в определени дни от седмицата се събират ентусиасти от различна възраст и се уговарят за почивните дни.Това е вариант да се запознаете с хората, които търсите и между тях да си изберете подходящи за Вас или ходейки няколко пъти с тях, на някоя от хижите да се запознаете с други.
Успех!:cool::smiley:
[signature]
[/signature]
2122
Привет! И аз съм от Пловдив. Напоследък рядко обикалям, ходихме за последно с едни приятели до Видимското пръскало през май, но те са от Северна България и за съжаление се виждаме много рядко. Ходила съм в Стара планина и в Рила. Единствено в Пирин никога не съм била и страшно ми се иска да отида!!! Моите приятели тук са мързели от класа и не мога да ги мръдна наникъде без кола и гарантирана нощувка в 3-звезден хотел минимум, задължително с кръчма!:grin: Ентусиастка съм да си организираме групичка за походи в Пловдив, ако има желаещи! Ето и моя e-mail: aceofspades@abv.bg
2126
здравейте,
и аз съм от Пловдив, много съм надъхана за ходене, не само пешеходен, но и автотуризъм до различни забележителности. ако някой турист /но моля ви само от Пловдив или близо около него/ е сериозен, има транспорт и желание да пътещества, може да ми пише на скайп borisova18
[signature]
[/signature]
2165
Здравейте!:)
И аз съм от Пловдив и си търся компания за маане из баирите :) Интересно, явно не сме малко ентусиазтите от Пловдив , а не можем да се намерим... ;)
Пишете...!
skype name: bolkar_nas
e-mail: at_kolev@mail.bg
2174
Здравейте и аз съм фен на скитането по дивите балкани ,за съжаление в повечето случаи -сам.Обикалям главно из родопите,понеже ми е по-близо,но мисля да пообиколя цяла България .От Първомай съм , ако има желаещи за скитане ще се радвам на компания--- e-mail:nahtigall@abv.bg
[signature]
[/signature]
2184
И аз съм от Пловдив пишете ми ако търсите спътник скаип: oblachko123
2190
Здравейте, и ние често ходим насам-натам из балканите ... ако някой търси спътници от Пловдив - skype:dark_templar13
mail:george.vlaykov@gmail.com
2280
Ако има желаещи за изкачване на връх Ботев,или връх Руен във планината Осогово,да се съберем група.skype:reia-reia
[signature]
[/signature]
2302
виждам, че се събират хора от пловдив с желание за разходка в планина, което чак ме учуди. обикновенно трудно намирам и един човек с който да направим някъв не голям преход (15км примерно), какво остава за палатки. та затова често сам бродя из близките гори, айляшката. ако имате нещо като сбирка в пловдив да вземем някой ден да седнем да се видим, по желаещите? пък ако няма - да вземем да направим? примерно мисля уикенда ако си намеря някой човек да направим една разходка до Тъмръш (през храбрино или върховръх, зависи) на палатка, та ако има желаещи :? head_up[at]abv[dot]bg
2305
И аз съм навитак! skype: amaurea_ :grin:
2312
май ще да се ангажирам да направя поне опит за събиране на мераклиите баир-будали (като гледам от пловдив са тук изявените) :grin: моля, желаещите да пишат на посочения в предишният пост емайл, ще се опитам да се свържа с хората писали в темата до сега. :wink:
2330
включете ме и мен да не обикалям сам :))))
:rolleyes:
2331
и ако има някой с идеи за петък, събота и неделя да ми пише незабавно, че тръгвам иначе за Незабравка или Рай... същия nagana_disturb съм...:huh:
2333
Какво стана с идеята да се направи сбирка на пловдивчани, да се видим, запознаем, така след това по лесно ще организираме за ходения ...
2336
само кажете кога и къде... :rolleyes:
2341
[hidden][b]Оригинално съобщение - [[i]07.09.2009 11:33[/i]][/b]
извинявам се, не ми е останало много време да се заема с това, ще опитам да направя каквото мога по скоро. ако някой иска да се включи можем да опитаме нещо за другата седмица? нещо като средата на седмицата (сряда, четръртък) примерно след 7 (предполагам за повечето е извън работно време), някъде на комерсиално място (по центъра, всички да го знаят) когато се предполага че хората са в кондиция и в града :grin: [/hidden]
извинявам се, не ми е останало много време да се заема с това, ще опитам да направя каквото мога по скоро. ако някой иска да се включи можем да опитаме нещо за другата седмица? нещо като средата на седмицата (сряда, четвъртък) примерно след 19 часа (предполагам за повечето е извън работно време), някъде на комерсиално място (по центъра, всички да го знаят) когато се предполага, че хората са в кондиция и в града :grin:
2343
Hi na vsi4ki planinari,shte se radvam da se zapoznaq s mladi i seriozni hora,koito obi4at puteshestviata iz gorite.Ako imate jelanie da mi pishete etovi e-meila mi b74va@abv.bg.Nadiavam se da otkria takiva hora i da puteshesvame iz balkanite:smiley:[img]http://
[signature]
[/signature]
2344
[blockquote]From head_up:
виждам, че се събират хора от пловдив с желание за разходка в планина, което чак ме учуди. обикновенно трудно намирам и един човек с който да направим някъв не голям преход (15км примерно), какво остава за палатки. та затова често сам бродя из близките гори, айляшката. ако имате нещо като сбирка в пловдив да вземем някой ден да седнем да се видим, по желаещите? пък ако няма - да вземем да направим? примерно мисля уикенда ако си намеря някой човек да направим една разходка до Тъмръш (през храбрино или върховръх, зависи) на палатка, та ако има желаещи :? head_up[at]abv[dot]bg[/blockquote]:wink:Hi priatel shte se radvam da pohodim na dulug marshrut,moqt e-meil e b74va@abv.bg
[signature]
[/signature]
2347
Хубаво е да се създават такива групи. Обожавам планината, но не знам дали от тук би се получило нещо. Ходихме с приятели тази година за 8 дни беше невероятно, вси си мисля, че е по-хубаво групата да е поне от 10 човека-шаренка-мъже и жени
2350
I az sum za pohodite..Navsiakude, no da ne sa po-dulgi ot den i ne po-dulgi ot 4 chasa v ednata posoka..MiliP mi e skype-a..mersi
[signature]
[/signature]
2428
Здравейте,
Аз обикновенно ходя сам.
Email:ivaylo_netgodzi@hotmail.com
Събра ли се група за в Пловдив? Ако е кажете къде и кога се виждате.
В събота и неделя обикновенно съм свободен и мога да взема 3-4 човешки индивида заедно с мен за еднодневна разходка в планината.
Смятам да пиша на някой хора от тази тема :)
2429
Здрасти и от мен, аз също обикновено ходя сам поради липса на навити хора. Та ако сте събрали група драснете ми едно писъмце на falcor@mail.bg
2431
[blockquote]From Anonymous User:
Здравейте,
Аз обикновенно ходя сам.
Email:ivaylo_netgodzi@hotmail.com
Събра ли се група за в Пловдив? Ако е кажете къде и кога се виждате.
В събота и неделя обикновенно съм свободен и мога да взема 3-4 човешки индивида заедно с мен за еднодневна разходка в планината.
Смятам да пиша на някой хора от тази тема :)[/blockquote]
Я, колега :grin::grin::grin:
2434
Здравейте! Аз не съм от Пловдив, но едва ли има значение. В петък и събота смятам да ходя в Родопите – Смолян, Полковник Серафимово и по билото на Кайнадинския рид, пак до Смолян. Нощувката е на бивак.Ако би представлявало интерес – обадете се.
planinar247@abv.bg
2486
Честита нова година.Решен съм да направя преход от Ком до Емине Ако желаещи да заповядат.и аз сам от пловдив bobythebull@abv.bg :)
2487
bobithebull@abv.bg грешка с маила :laugh:
2489
аз не съм от пловдив, но съм навита да идвам по всякакви маршрути. а за ком - емине планираме със сестра ми това лято.:)
2490
супер ако може да оставиш кординати :smiley:
2491
skype или facebook:smiley:
2492
i as iskam da se vkliu4a.:wink:
2493
imate li mesta nakoito se sabirate?
2494
mi ne za sajelenie no moje s va6a popo6 da se oredi da se sabirame:smiley:
2496
MNOGO SI ME4TAQ ZA PREHODI V PLANINATA.OMMRAZNALA MI E SUETATA NA GRADA .PIPERITA.
[signature]
[/signature]
2497
[blockquote]From bobithebull:
skype или facebook:smiley:[/blockquote]
candle777@mail.bg - i za skype i za facebook ;)
2499
Значи следя тая тема от февруари 2009.Виждам много хора от Пловдив,които ходят сами (включително и аз). И за една година не можахме да организираме една среща. Мисля че е крайно време да се видим и да споделим на една маса туристическите си (творчески)планове. Предлагам да обсъдим мястото и времето на срещата.Давайте предложения! Времето да е след около 2-3 седмици да могат да видят повече хора поста. Айде !!!
2501
moeto predlojenie e za 30-ti nqkade po tsentura za zavedenie nqmam pretentsii samo da e kam 7-8 4asa:smiley:
2502
Е, поне вече имаме някаква ориентировъчна дата. Да видим дали ще съумеем да се съберем пловдивската група. Пишете и мен в сбирката :-)
2503
Брей, можело значи :-)))
Среща на 30 януари 19.30
Предлагайте заведение (Може би "Пожарната")
2504
xaaxxaax az ot skoro gledam foruma i 4ak se o4udvam 4e az bqx v tsentura na si4ko da se oredi sre6ta :smiley: stava za pojarnata
2508
Ами не само хората в този форум трябва да са на срещата си мисля аз. А възможно най- много и познати, които обичат планините (и не само).
И аз се включвам за срещата :)
2510
И аз ще гледам да съм на линия :)
[signature]
"Не е важна целта, а пътя до нея ..."
[/signature]
2512
Айде всеки сега да обещае, че около 28-ми ще влезе тук и ще провери за срещата и ще си каже дали ще бъде на срещата или не :)
2513
Моля- ако се организира група за близки преходи ще бъда щастлива, ако ми се обадите , но само близки .За контакт zhaneta_georgieva@abv.bg:tongue:
[signature]
[/signature]
2516
kolko blizki? i za kolko vreme ???
[signature]
[/signature]
2519
pojarnata do partiiniq dom,nali???:wink:
[signature]
[/signature]
2520
pojarnata se namira v kraq na ulitsa ivan vazov poslednata prese4ka predi barierata v dqsno na 50 metra :))
2521
za po-lesno neka se kaje BAR POJARNATA :)
[signature]
[/signature]
2522
da oba4e nqkoi hora moje da sa malko po zle s orietatsiqta za tova e hubavo da se obqsni :shocked::smiley:
2523
Хайде сега ако не може да намерите "Пожарната" какво ще правим в планината:rolleyes: Освн това трябва 2-3 дена преди 30ти да се преброим за да знам колко места да запазя, понеже се пада събота и може да има хора.
2524
Ехоо,"групата от Пловдив"(все още в бъдеще време,но се надявам наистина да се случи:wink:),има ли някакви възрастови ограничения?
2525
am za "pojarnata" e dobre da ima6 18 :)
ama samo da vi zapitam ako sre6tata e napravo v "Pojarnata" kak 6te se razpoznaem??? nqkoi seti li se za tva? ako ne se znae predvaritelno koq masa... trudno 6te se raberem koi kakav e i kakvo tarsi.
po-dobre nqkade drugade da e sre6tata i posle vsi4ki da ideme v "Pojarnata" na zapazenata masa ot falcor ...
[signature]
[/signature]
2526
Айде и Аз съм в кюпа :)Пожарната е перфектното място за такава среща, а пък за разпознаването....те краставите кучета се надушват.
[signature]
[/signature]
2527
Ами аз ще ви кажа коя маса съм запазил и готово. Ако искате всеки да носи борово клонче в лявата си ръка :grin:
2529
ili pak s tabelka az hodq po 4ukarite :D:D
2530
ili pak da si ostavim koi to ima facebook slu4aino :)
2531
Bobi ti naj hitar izlezna :) facebokluk-a e dobra ideq ama da be6e dal sebe si za primer i da ostavi6 tvoq :))) ne 4e na men mi trqbva de am... :P
aide verno, vremeto napredva. ostavqite tuka info ala bala, 4e ei sega 6te stane 30-ti :)
facekokluk: Таня Zarodisha
ili
http://www.facebook.com/home.php#/zarodish?ref=profile
aide vsi4ki da se ADDnem zadrujno :)
[signature]
[/signature]
2532
slu6am i izpalnqvam
facebook- Борис Костов
http://www.facebook.com/album.php?aid=2774&id=100000211969608#/photo.php?pid=40513&id=100000211969608 :tongue::shocked:
2533
moga pak da te addna za seki slu4ai axxaxaxa
2534
ADD-ni me o6te 10 pati za po-sigurno :grin:
[signature]
[/signature]
2535
ami ok az shte vi add-na mail- sigmarilion@mail.bg
2536
ADD-ni me o6te 10 pati za po-sigurno :grin:
[signature]
[/signature]
2537
Създадахме евент в групата на сайта в Фейсбук. Можем да го ползваме (просто се присъеденете там):
[url=http://www.facebook.com/group.php?gid=124602244627 urltitle=http://www.facebook.com/group.php?gid=124602244627][/url]
:-)
[signature]
[/signature]
2538
ehaaaa za 1 sedmica oba4e kolko komentara sabra taq tema... 4ak da ne povqrva 4ovek :)
taka e dragi mi Smehurko kato horata sa seriozni !
:)))
[signature]
[/signature]
2541
Здравейте,
Тъй като остават само няколко дни до срещата ще помоля всеки който иска да дойде да потвърди това си желание и да си сложи номерче в поста. Аз съм първи :wink:
1.Falcor
2.
3.
.
.
и.т.н.
Четвъртък или петък ще запазя маса, така че мислете.
Айде със здраве
2542
http://www.facebook.com/profile.php?id=1337518477&ref=ts#/event.php?eid=259933107969&ref=mf
2543
1.Falcor
2.Sigmarilion
3.
2544
1.Falcor
2.Sigmarilion
3.Zarodish ;)
[signature]
[/signature]
2546
1.Falcor
2.Sigmarilion
3.Zarodish
4.bobithebull
2547
1.Falcor
2.Sigmarilion
3.Zarodish
4.bobithebull
5.Ivan
6.Dida
7.zstoinov
[signature]
[/signature]
2548
ehaaa s napredvane na vremeto i broikata se uveli4ava. aide o6te nqkoi da se zapi6e 4e do 10 pone da stigneme. ne moje tolkova malko hora da ima....
[signature]
[/signature]
2549
:laugh:
2551
Такаааа, запазих маса за утре в 19,30. Утре сутринта ще ви кажа коя точно е масата, защото тази вечер ще ходя да оставя капаро, но по принцип говорих да сме на масата срещу стълбите на последния етаж. Стори ми се че там ще се намерим най- лесно.
2553
tva super, ma ne mojaha da se zapi6at 10 4oveka.... jalko
[signature]
[/signature]
2554
am ela na sre6tata kat si seriozen...
[signature]
[/signature]
2556
Добро утро,
Масата е тази която споменах, точно срещу стълбите на последния етаж. Запазена е на мое име. Аз се казвам Милко.
Може да не сме 10 човека ,но пък ще се съберем най-качествените :grin:
Честитона печелившите, ще се видим довечера в 19.30:wink:
2559
ОТЧЕТ ЗА ПЪРВА СБИРКА
Поставените високи цели пред всички присъстващи (min.2-3 бири с мезе), бяха успешно постигнати като междувременно се проведоха опознавателни разговори на различни теми с цел сплотяване на колектива.
Неизвинено отсъствие - bobithebull
Санкция за това му провинение: по бира следващия път (Санкцията е приета след единодушно гласуване)
В резултат на проведеното мероприятие неделята беше организаран преход от с.Куклен през х.Здравец до с.Храбрино.Някой се отказаха на х.Здравец поради нездравословните кебапчетa които не се отразиха добре върху кондицията на туристите.
Прие се да се виждаме през седмица, така че уважаеми недошли и чудещи се ще имате нови шансове да се запознаете с нас.
Приятно изкарване сред природата и пазете планината чиста :cool:
До следващия път
2560
oleee tva mi zvu4i seriozno drugiq pat ako propusna sigorno nqma da moga da se revan6iram da po4ertq si4ki xaxaxaxa
2561
kajete data i 4as za sledva6tiq pat :)
2562
samo da dobavq za sre6tata - nqkoi otkazaha pohoda poradi nepriemlivite temperaturi v momenta - studeno im e :)
2566
Някакви идеи за утре и другиден? Свързани с туризъм:cheesy:
2567
Не съм от вашата банда, но ще се качваме от Кърнаре на Дерменка утре, ако има желаещи са добре дошли :)
2569
Дай един скайп да не говорим във форума
2571
Здравейте на всички туристи!Разбрах, че вече е минала първата сбирка в "Пожарната" и първото излизане сред природата.Не разбрах само , дали има възрастова граница, не че в планината се пита за годините, но ме е страх да не се окажа най-малката.
[signature]
[/signature]
2572
e sq nqma zna4enie gledai za data za sledva6tiq pat ima i v facebook club na saita www.bulgarian-mountains.com :P
2573
falcor
скайп - the_flintstones
ще се появя довечера след 9, надявам се не е късно.
2575
falcor
скайп - the_flintstones
ще се появя довечера след 9, надявам се не е късно.
2576
Възрастови ограничения няма, ама все пак е хубаво да не си под 10години. Не за друго ами защото никои няма да иска да поеме отговорност за чуждо дете. Сега ако вашите те пускат сама в "Пожарната" ще те пускат и в планината. Тъй разсъждавам аз.
Цитат: gledai za data za sledva6tiq pat ima i v facebook club na saita www.bulgarian-mountains.com - Боби дава съвети:grin:
The_flinstones: Няма да е късно след 9, и да не стане ние сме измислили резервен вариант бе не сме вчерашни:wink:
2580
Здравейте всички обичащи планината!Когато пишете оставяйте и e-mail защото не всеки е свободен по едно и също време да се включи в скайпа.Желая ви успешни походи и хубаво време!
2581
[blockquote]From Anonymous User:
Здравейте всички обичащи планината!Когато пишете оставяйте и e-mail защото не всеки е свободен по едно и също време да се включи в скайпа.Желая ви успешни походи и хубаво време! [/blockqu
Ами ако прочетете малко по-нагоре в темата ще видите, че всички уговорки за срещи или походи стават тук. Няколко дни преди да се реши какво кога и каде пускаме във форума и който иска да заповяда :):);)
[signature]
[/signature]
2582
Здравейте, тъй като тази седмица нещо се замотахме:wink: ви приканвам да се съберем следващия петък т.е. 19февруари
Ако искате пак на същото място, ако искате другаде
Айде.
2583
Ако искате и друг ден, или друга седмица, само да не друга година:grin:
2584
Здравей falcor,имах голямо желание да си чатим на скайпа, но този адрес, който си ми дал не можах да те открия на скайпа.Ако можеш ти ме потърси на скайп - stefania_st.Имаме с брат ми голямо желание да дойдем на сбирката и да направим първи стъпки в планината.
[signature]
[/signature]
2585
Така е добре на 19 февруари (петък) отново окило 19:30h в Бирария Пожарната, желаещите да започват да се записват по познатата от миналия път технология ;)
1.Sigmarilion
2.
3.
4.
[signature]
[/signature]
2586
1.Sigmarilion
2.Dida
3.Ivan
4.Zdravko
2589
1.Sigmarilion
2.Dida
3.Ivan
4.Zdravko
5.Милко
6.Деси
2591
Добавете и нас
1.Sigmarilion
2.Dida
3.Ivan
4.Zdravko
5.Милко
6.Деси
7.Стефка
8.Христо
[signature]
[/signature]
2592
Срещата: Утре 19.02.2010 19.30 в Пожарната, Масата е същата като предния път. До утре:cool:
2595
ОТЧЕТ ЗА СБИРКА 2
В петъка се запознахме с две нови заблудени души, решили да посетят сбирката ни. След обичайните бири решихме да направим лека разходка около Бачковски манастир в събота. Разходката беше прекалено лежерна, а темпото ни се характаризираше с турския израз "Яваш-яваш".Тръгнахме по едно много хубаво ждрело но след като Христо, които вървеше напред затъна до кръста в сняг решихме че ще се върнем в някои по топъл ден от годината.
Също така в неделята някои от нас направиха един ски ден на Чепеларе, да си начешат крастата.
Ами това е, като решим отново да се видим ще пишем:wink:
Чао засега,приятно скитане на всички.
2598
op op
az malko se poizgubih :)
bravo na teq deto sa oti6li na 2-rata sre6ta :)
2599
Важното е че си се намерила:grin:
търся сериоэни спьтници от пловдив
здравеите аз сам от пловдив :wink:с настьпването на пролета и лятото желанието ми за ходене и туризьм нараства,така че ще се радвам много ако си намеря свободно място в някоя групичка или организация:rolleyes: моля за коментар пишете на celofan@abv.bg МНОГО СЬМ СЕРИОЗЕН благодаря предварително:wink::wink::wink: