Вие сте тук: Начало Форум Търся спътници За всички, които обикалят в планините

За всички, които обикалят в планините

Линк към стария архивен форум можете да намерите тук.

от Caka1ueB последна промяна 06 Sep 2009 02:52 AM

За всички, които обикалят в планините

[hidden][b]Оригинално съобщение - [[i]04.02.2009 03:26[/i]][/b] Здравейте, казвам се Миро и бих желал да се запозная с любители на планинарството и пешеходния туризъм. Ще се радвам да влезем във връзка, затова оставям скайпа си Caka1ueB когато имате време и желание пишете, ако сформирате група или просто за лафче.. Поздрави на всички планинари.[/hidden] Здравейте, казвам се Миро и бих желал да се запозная с планинари и почитатели на пешеходния туризъм. Ще се радвам да влезем във връзка, затова оставям скайпа си Caka1ueB когато имате време и желание пишете, ако сформирате група или просто за лафче.. Поздрави на всички планинари.

от Anonymous User последна промяна 12 Feb 2009 06:22 PM

1856

Здравейте!Пишете нещо повече за себе си.От къде сте? С групи ли предпочитате да ходите или с един двама човека.Нови места ли Ви привличат, или е без значение?Склонен ли сте да ходите в райони,които не са обект на масов/или даже на никакъв туризъм/?
Много станаха въпросите.Ще чакам отговор.Чао!

от Caka1ueB последна промяна 19 Feb 2009 02:01 PM

1892

Здравей на теб... Сега едно по едно. От Велико Търново съм. Не ме притесняма и нямам предпочитания с групи или един двама човека ще обикалям, местата които ме привличат определено са новите, но не отказвам посещение и на вече познати и достъпни местенца. Склонен съм да ходя в райони, които не са обект на масов туризъм да.. мисля, че отховорих на всичките въпроси и то така както е наистина. Поздрави и ако имаш желание може да минеш и ти на ТИ към мен или да влезем в реална комуникация по скайп. в горното съобщение съм писал какво ми е ID-то. Поздрави и ще се радвам на отговора ти. аз се забавих с отговора защото днес едва погледнах форумчето... за сега това е от мен ако имаш други въпроси ти или друг пишете....

от pannterata последна промяна 19 Feb 2009 05:31 PM

1893

Здравей! Аз съм от Русе, но живея и работя в София, а иначе уча в Пловдив:tongue: Но това няма значение. И аз искам да се съберем някаква групичка и да ходим по планините. Ще е по-забавно ако повечето сме от различни градове. Ако искаш пиши ми на мейла. До скоро!

[signature]

[/signature]

от Caka1ueB последна промяна 19 Feb 2009 08:15 PM

1894

Ами явно аз не съм много на ти но не виждам майла ти братле? моя майл е sta123@abv.bg но според мен е най-добре да държим връзка по скайп понеже е в реално време...

от Anonymous User последна промяна 22 Feb 2009 03:42 PM

1902

Пичове аз също обичам планината,но за съжаление загубих връзка с групата с която излизах(от Асеновград).Аз съм от Русе,ще ми се да прочета съобщение за организиране на поход за 1-5.06.09г.Благодаря.

от bordaf последна промяна 19 Apr 2009 06:22 PM

1965

Здравейте и от мен!
Харесва ми идеята да се сформира една постоянна групичка, която да обикаля родината ни. Всяка година със съпругата ми правим малко преходче или екскурзия. С колата основно посещаваме 100-те национални обекта, а иначе обичаме да обикаляме по Пирин-а. За тази година имаме идеи за три малки преходчета(в Рила, Пирин и Стара планина), но не съм определил датите, защото е свързано със отпуската ни, а тя е доста неясна засега. Със сигурност като я уточня ще пиша.
Ще се радвам ако някой пише за преход или екскурзия, ако сме свободни ще откликнем с радост!

от Anonymous User последна промяна 23 Apr 2009 09:02 PM

1978

Здравейте,
радвам се че на някои, все пак му е хрумнала идеята за сформирането на такава група,пук било то и не винаги в постоянен състав:)Аз съм от Ловеч,но живея и работя във Варна.За моя радост ,работата ми позволява да имам до известна степен свободно време за такива начинания...та,...пишете ми на скайпа или на Е-мейла,за да започнем да комуникираме за бъдещите съвместни деиности:)та ето и координатите ми: Skype: freefolky E-mail: folk_dancer@abv.bg

от Anonymous User последна промяна 25 Apr 2009 02:07 PM

1983

здравейте на всички :)
аз съм Данчо на 20 и съм от Златица, но уча в София. Ходя примно сам, или с малки групи, обожавам планината, като любима ми е Стара планина... Бих се радвал ако се направи такава планинарска групичка, но само с опитни и знаещи с какво се захващат хора... Планината си е планина и е стравшно място ако не си подготвен... Скайп-а ми е: Dan40_88 (това след 4 е нула не е о) сега от 1ви до 6ти съм решил че каквото ще да става ще ходя първи ден хижа рай, 2ри през връх Ботев до х. Тъжа, 3ти - х. Мазалат, 4ти - х. Узана 5ти- слизане долу и прибиране към София... Ако някой има желание да ми пише

от marche последна промяна 29 Apr 2009 11:49 AM

1985

здравейте аз съм от родопския град мадан и мога с гордост да кажа че нашата планина предоставя най-прекрасната дествена природа която има в българия.Не защото съм от този район но това което може да видите тук не може да се сравни с най модерните и рекламирани хижи и хотели.Надявам се че ще засиля вашето любопитство и да дойдете да разгледате природата в родопите.Естествено ако харесвате спокойствието и гостоприемството на месните родопчани.Също така родопската кухня която е очаровала много чужденци и българи имали възможноста да я опитат.

от marche последна промяна 29 Apr 2009 12:43 PM

1986

[hidden][b]Оригинално съобщение - [[i]29.04.2009 09:44[/i]][/b]
Забравих да спомена че хижа Шадиица е страхотна за групи и семейни почивки а кухнята е уникална предлага всичко за което може да се сетите.
[/hidden]
Забравих да спомена че хижа Шадиица е страхотна за групи и семейни почивки а кухнята е уникална предлага всичко за което може да се сетите.

от Anonymous User последна промяна 29 Apr 2009 05:19 PM

1987

Това за Родопите звучи,като реклама по радиото.Виж предложението за Стара планина е супер:Рай-Тъжа-Мазалат-Узана.Правила съм го няколко пъти,също и в обратна посока.Чудесен преход-не се колебайте,а стягайте раниците:wink:

от Anonymous User последна промяна 03 May 2009 10:25 PM

1991

Здравейте,
казвам се Биляна, на 30г. и живея в Ловеч. И аз искам да хода в планината, но няма с кой. Ето и моя скайп: bilyanatz

от bordaf последна промяна 06 May 2009 12:28 PM

1999

[blockquote]From marche:
здравейте аз съм от родопския град мадан и мога с гордост да кажа че нашата планина предоставя най-прекрасната дествена природа която има в българия.........[/blockquote]

Може ли малко по-подробна информация - хижи(тел.)Къде може да се иде и какво може да се види,забележителности, екопътеки? Иначе "рекламата" ме заинтересува!:cheesy:

от Anonymous User последна промяна 06 May 2009 01:29 PM

2002

И какво сега, събрахте ли група, или само приказки :D
Polya

от bordaf последна промяна 06 May 2009 01:36 PM

2003

Скоро, скоро.....
Търпение.....:wink:

от Anonymous User последна промяна 06 May 2009 01:39 PM

2004

ОК, свиркайте, като се организира нещо, ние другата седмица 10-12 човека сме на хижа Рай :)

от Anonymous User последна промяна 06 May 2009 01:50 PM

2006

ОК, свиркайте, като се организира нещо, ние другата седмица 10-12 човека сме на хижа Рай :)

от Anonymous User последна промяна 06 May 2009 03:50 PM

2011

В ПЕТЪК 8.05.09Г. ЩЕ СЕ КАЧИМ НА х.ПАСКАЛ.В СЪБОТА СМЕ НА х.БЕНКОВСКИ,А В НЕДЕЛЯ ПРЕЗ х.ЕХО СЛИЗАМЕ НА х.ХАЙДУШКА ПЕСЕН.НИЕ СМЕ ГРУПА ОТ ШЕСТИМА МЛАДЕЖИ/ОКОЛО 30-38год./ ОТ ТРОЯН.РЕДОВНО ХОДИМ ОСНОВНО В СТАРА ПЛАНИНА,НО И В ПИРИН И РИЛА.АКО НЯКОЙ ИСКА ДА ЗАПОВЯДА.ТЕЛЕФОН 0878497328

от bordaf последна промяна 06 May 2009 04:29 PM

2014

Мога само да съжалявам - никога не съм ходил в Стара Планина, а толкова много искам. Но тази година със сигурност ще я посетя - само да ми дадат отпуската....ееееееех!:embarassed:

от Anonymous User последна промяна 12 May 2009 03:25 PM

2025

[blockquote]From bordaf:

Може ли малко по-подробна информация - хижи(тел.)Къде може да се иде и какво може да се види,забележителности, екопътеки? Иначе "рекламата" ме заинтересува!:cheesy:[/blockquote]Еко патеки има както в златоград така и в мадан двата града представят различни забележителности .В мадан има кристална зала еко патеки за различни пещери,хижи и скали. Може да се предвижват с коли до определено място и след това продължаваш пеш.Хижа Шадиица се намира между двата града Златоград и Мадан.Така че избор за разходки има.Телефони има в сайта на хижата провери там.

от marche последна промяна 12 May 2009 03:36 PM

2026

[blockquote]From Anonymous User:
Това за Родопите звучи,като реклама по радиото.Виж предложението за Стара планина е супер:Рай-Тъжа-Мазалат-Узана.Правила съм го няколко пъти,също и в обратна посока.Чудесен преход-не се колебайте,а стягайте раниците:wink:[/blockquote]Това не е реклама а самата реалност стига да имаш време да направиш преход и по Родопите.Ще се убедиш са сама .Стига да имаш време да доидеш.:cheesy:

от Anonymous User последна промяна 22 May 2009 08:38 PM

2038

здравейте,казвам се Ани и съм от Пловдив, но уча и живея в София :).Имам доста приятели, които обикалят, но някак се разминаваме...всеки си има ангажименти...Ще се радвам, ако стана част от вашата група.Лятото не ми се бездейства в София...Оставям си Skype-lolyexmaried.Пишете къде и кога се събирате..при първа възможност ще се включвам :).До скоро !

от Anonymous User последна промяна 23 May 2009 02:40 AM

2040

Другата седмица най вероятно на 26.05 тръгваме за 5-6 дни в Родопите. Старта е в град Смолян. Ако има желаещи, скайп - the_flintstones

от Anonymous User последна промяна 23 May 2009 04:33 AM

2041

Ами и аз да кажа моята оферта за другата седмица. На 27-ми и 28-ми май 2009г. възнамерявам да направя преходче от с.Габарево през х. Соколна до х. Мазалат там ще нощувам и на следващия ден слизам към гр. Габрово. Ако това представлява интерес за някой може да пише на скайпа ми Caka1ueB Поздрави и приятно изкарване в планините ни приятели..

от Anonymous User последна промяна 24 May 2009 12:11 PM

2044

Много тежък преход.Ще ми е интересно ,да споделиш как е преминал ,и за колко часа си взел разтоянието Габарево-Соколна -Мазалат

от radolinho последна промяна 31 May 2009 06:51 PM

2049

Здравейте. За съжаление чак сега попадам на сайта и съм пропуснал голяма част от обявените походи. :sad: И аз си търся група, с която да обиколя родните планини. За това лято съм решил към Родопа да ходя, но за жалост моите хора са твърде несериозни и останах сам с плановете си, а ме е шубе, и то не малко, да тръгна сам. Мисля си да се пусна покрай населените места и от хижа на хижа, къси преходи, за начало - разузнаване един вид. (: Бих се радвал на всякакви оферти за преходи из всички планини. Имам среден опит в лятната планина и малък в зимната. (: На 22 години съм. Ще следя редовно форума, но, ако някой иска да ме открие, скайпът ми е "skypesmyrdi", а имам и icq: 335790419. Мир и добър ден. (:

от Anonymous User последна промяна 02 Jun 2009 11:19 AM

2050

с.Габарево-х.Мазалат:не е чак толкова тежък преход-прави се за около 8ч.Правила съм го и в лошо време:wink:

от Anonymous User последна промяна 03 Jun 2009 09:03 PM

2053

Явно вървиш доста бързо.През Габровница ли си го минавала за 8 часа?

от Anonymous User последна промяна 06 Jun 2009 04:32 PM

2054

И от двете места,през билото е около 10часа.Вървя с умерено темпо,без дълги почивки.Гледките са невероятни,така че,ви пожелавам ясно време за да им се насладите.

от Anonymous User последна промяна 09 Jun 2009 04:06 PM

2055

Здравей те хайде да се организираме за 13 .14 тозо месец имате ли идея аз имам 1

от Anonymous User последна промяна 09 Jun 2009 07:51 PM

2056

13-14 аз лично съм във Варна но на 16 и 17 за момента ще сме по маршрут за повече инфо пишете ми на скайпа има го по-горе... а ти сподели все пак идеята

от Васил Димитров последна промяна 12 Jun 2009 03:46 PM

2064

[hidden][b]Оригинално съобщение - [[i]12.06.2009 01:08[/i]][/b]
19 или 20.06 мислим да се качим за 3-4 дни в Стара планина около гр.Карлово или гр.Калофер. За желаещи скайп - the_flintstones[/hidden]
20.06 мислим да се качим за в Стара планина от гр.Карлово, първа нощувка х.Васил Левси, втора - х.Тъжа, трета - х.Мазалат, слизане в с.Габарево . За желаещи скайп - the_flintstones. Може и някой да даде малко информация тъй като ще го правим за първи път.

от Maria Bogdanova последна промяна 18 Jun 2009 12:02 PM

2069

Здравеите,аз съм Мария. От Габрово съм, но уча и работя в София.Страшно обичам да ходя на планина и много се изкефих като го намерих този сайт.Ходила съм само по Стара планина и усещането е невероятно.ЗА първи път отидох като бях на 15 на преход през х.Рай,връх Ботев,х.Тъжа и Мазалат и оттогава обожавам планината.Така, че ако се организира нещто,много ще се радвам!:laugh:E-mail: maria_bh@abv.bg Skype mariq_bh:rolleyes:

от Anonymous User последна промяна 21 Jun 2009 06:44 PM

2073

Здравейте,

Аз съм Катя, на 29 години от Пловдив. Много се радвам, че намерих този форум. Отдавна ми се ще да намеря хора, които обичат да ходят из планините. И аз ще оставя моя скайп: ekaterina_andreeva и e-mail: ekaterina_andreeva@yahoo.co.uk

Много ми се ще да се кача на Мусала това лято - моля ако някой организира такъв поход по-специално, нека се свърже с мен. Навита съм и на всякакви други походи и походчета из планините из родината, таке че с удоволствие ще се включа и ще се радвам на нови запознанства.
Поздрави от мен :)))

от Anonymous User последна промяна 24 Jun 2009 08:35 PM

2082

В Balgarija не се ли пише на БЪЛГАРСКИ?:angry:

от Иван Тягов последна промяна 25 Jun 2009 03:07 PM

2088

Мненията бяха изтрити заради употребата на латински символи.

Моля, ако нямате кирилица да ползвате следния линк (пишеш на латиница, сайта превежда и след това копираш съдържанието в нашия форум).

[url=http://2cyr.com/ urltitle=http://2cyr.com/][/url]

от Anonymous User последна промяна 28 Jun 2009 04:40 PM

2098

11-12.07 Боровец - Мусала(пишете до 07),
18-20.07 Бъндерица -Кончето(пишете до 13),
25-26.07 Мальовица - Рилски езера(пишете до 21).

Ако има желаещи, пишете :)

от atnas hristov последна промяна 28 Jun 2009 06:47 PM

2099

здравеите не мога да отворя скаипа тeл... 0889 26 97 48 наско желаещ

от Васил Димитров последна промяна 29 Jun 2009 01:56 PM

2100

В близките два месеца мисля да се кача от Габрово през х.Узана за една вечер на х.Мазалат, говоря за събота и неделя, на другия ден слизам през х.Соколна в с.Габарево, ще се радвам ако не съм сам :) скайп - the_flintstones

от Anonymous User последна промяна 02 Jul 2009 03:01 AM

2107

Няма да съжаляваш! Маршрута който си избрал е много хубав.Преди 15-тина дена минах от Габрово-м.Узана(информационния център)-х.Мазалат-с.Стоките. И моите намерения бяха да се връщам през х.Соколна-с.Габарево,но времето рязко се влоши.За голямо съжаление на доста места по пътя си ще минаваш през не особено красиви сечища!Булдозерите и камионите са изровили гората! Напий се хубаво с водата от чешмата в м.Корита .От там ти остава около час до х.Мазалат!С удоволствие бих минал отново от там.

[signature]

[/signature]

от Georgi Yochev последна промяна 02 Jul 2009 07:11 PM

2108

Здравейте на всички планинари любители и опитни!!! Искам да Ви попитам за някакви маршрути по посока Септември - Велинград - Банско - Благоевград - Гоце Делчев - Смолян (моля с кола и пеша тъй като моите приятели не са решили с какжо ще пътуваме)????:huh::huh::huh: Много ще се радвам ако може да ползваме теснолинейката от гара Септември (ако работи, тъй като четох някъде, че уж е в някакъв ремонт- имате ли инфо)?! Благодаря Ви много Приятели!!!:smiley::smiley::smiley::smiley::wink::wink::wink::wink:

от Anonymous User последна промяна 06 Sep 2009 02:52 AM

2335

Здравейте планинари-любители:)
Търся съмишленици за планински излети в почивните дни около София, а и не само. Ще се радвам, ако се свържа с такива. Ел. поща: yulia_ss@abv.bg

[signature]

[/signature]

Най-новото
туристически дом "Заград" - с.Забърдо
xижа Милеви скали
xижа Марциганица
Навигация
Facebook Like Box