За всички, които обикалят в планините
Линк към стария архивен форум можете да намерите тук.
1856
Здравейте!Пишете нещо повече за себе си.От къде сте? С групи ли предпочитате да ходите или с един двама човека.Нови места ли Ви привличат, или е без значение?Склонен ли сте да ходите в райони,които не са обект на масов/или даже на никакъв туризъм/?
Много станаха въпросите.Ще чакам отговор.Чао!
1892
Здравей на теб... Сега едно по едно. От Велико Търново съм. Не ме притесняма и нямам предпочитания с групи или един двама човека ще обикалям, местата които ме привличат определено са новите, но не отказвам посещение и на вече познати и достъпни местенца. Склонен съм да ходя в райони, които не са обект на масов туризъм да.. мисля, че отховорих на всичките въпроси и то така както е наистина. Поздрави и ако имаш желание може да минеш и ти на ТИ към мен или да влезем в реална комуникация по скайп. в горното съобщение съм писал какво ми е ID-то. Поздрави и ще се радвам на отговора ти. аз се забавих с отговора защото днес едва погледнах форумчето... за сега това е от мен ако имаш други въпроси ти или друг пишете....
1893
Здравей! Аз съм от Русе, но живея и работя в София, а иначе уча в Пловдив:tongue: Но това няма значение. И аз искам да се съберем някаква групичка и да ходим по планините. Ще е по-забавно ако повечето сме от различни градове. Ако искаш пиши ми на мейла. До скоро!
[signature]
[/signature]
1894
Ами явно аз не съм много на ти но не виждам майла ти братле? моя майл е sta123@abv.bg но според мен е най-добре да държим връзка по скайп понеже е в реално време...
1902
Пичове аз също обичам планината,но за съжаление загубих връзка с групата с която излизах(от Асеновград).Аз съм от Русе,ще ми се да прочета съобщение за организиране на поход за 1-5.06.09г.Благодаря.
1965
Здравейте и от мен!
Харесва ми идеята да се сформира една постоянна групичка, която да обикаля родината ни. Всяка година със съпругата ми правим малко преходче или екскурзия. С колата основно посещаваме 100-те национални обекта, а иначе обичаме да обикаляме по Пирин-а. За тази година имаме идеи за три малки преходчета(в Рила, Пирин и Стара планина), но не съм определил датите, защото е свързано със отпуската ни, а тя е доста неясна засега. Със сигурност като я уточня ще пиша.
Ще се радвам ако някой пише за преход или екскурзия, ако сме свободни ще откликнем с радост!
1978
Здравейте,
радвам се че на някои, все пак му е хрумнала идеята за сформирането на такава група,пук било то и не винаги в постоянен състав:)Аз съм от Ловеч,но живея и работя във Варна.За моя радост ,работата ми позволява да имам до известна степен свободно време за такива начинания...та,...пишете ми на скайпа или на Е-мейла,за да започнем да комуникираме за бъдещите съвместни деиности:)та ето и координатите ми: Skype: freefolky E-mail: folk_dancer@abv.bg
1983
здравейте на всички :)
аз съм Данчо на 20 и съм от Златица, но уча в София. Ходя примно сам, или с малки групи, обожавам планината, като любима ми е Стара планина... Бих се радвал ако се направи такава планинарска групичка, но само с опитни и знаещи с какво се захващат хора... Планината си е планина и е стравшно място ако не си подготвен... Скайп-а ми е: Dan40_88 (това след 4 е нула не е о) сега от 1ви до 6ти съм решил че каквото ще да става ще ходя първи ден хижа рай, 2ри през връх Ботев до х. Тъжа, 3ти - х. Мазалат, 4ти - х. Узана 5ти- слизане долу и прибиране към София... Ако някой има желание да ми пише
1985
здравейте аз съм от родопския град мадан и мога с гордост да кажа че нашата планина предоставя най-прекрасната дествена природа която има в българия.Не защото съм от този район но това което може да видите тук не може да се сравни с най модерните и рекламирани хижи и хотели.Надявам се че ще засиля вашето любопитство и да дойдете да разгледате природата в родопите.Естествено ако харесвате спокойствието и гостоприемството на месните родопчани.Също така родопската кухня която е очаровала много чужденци и българи имали възможноста да я опитат.
1986
[hidden][b]Оригинално съобщение - [[i]29.04.2009 09:44[/i]][/b]
Забравих да спомена че хижа Шадиица е страхотна за групи и семейни почивки а кухнята е уникална предлага всичко за което може да се сетите.
[/hidden]
Забравих да спомена че хижа Шадиица е страхотна за групи и семейни почивки а кухнята е уникална предлага всичко за което може да се сетите.
1987
Това за Родопите звучи,като реклама по радиото.Виж предложението за Стара планина е супер:Рай-Тъжа-Мазалат-Узана.Правила съм го няколко пъти,също и в обратна посока.Чудесен преход-не се колебайте,а стягайте раниците:wink:
1991
Здравейте,
казвам се Биляна, на 30г. и живея в Ловеч. И аз искам да хода в планината, но няма с кой. Ето и моя скайп: bilyanatz
1999
[blockquote]From marche:
здравейте аз съм от родопския град мадан и мога с гордост да кажа че нашата планина предоставя най-прекрасната дествена природа която има в българия.........[/blockquote]
Може ли малко по-подробна информация - хижи(тел.)Къде може да се иде и какво може да се види,забележителности, екопътеки? Иначе "рекламата" ме заинтересува!:cheesy:
2002
И какво сега, събрахте ли група, или само приказки :D
Polya
2003
Скоро, скоро.....
Търпение.....:wink:
2004
ОК, свиркайте, като се организира нещо, ние другата седмица 10-12 човека сме на хижа Рай :)
2006
ОК, свиркайте, като се организира нещо, ние другата седмица 10-12 човека сме на хижа Рай :)
2011
В ПЕТЪК 8.05.09Г. ЩЕ СЕ КАЧИМ НА х.ПАСКАЛ.В СЪБОТА СМЕ НА х.БЕНКОВСКИ,А В НЕДЕЛЯ ПРЕЗ х.ЕХО СЛИЗАМЕ НА х.ХАЙДУШКА ПЕСЕН.НИЕ СМЕ ГРУПА ОТ ШЕСТИМА МЛАДЕЖИ/ОКОЛО 30-38год./ ОТ ТРОЯН.РЕДОВНО ХОДИМ ОСНОВНО В СТАРА ПЛАНИНА,НО И В ПИРИН И РИЛА.АКО НЯКОЙ ИСКА ДА ЗАПОВЯДА.ТЕЛЕФОН 0878497328
2014
Мога само да съжалявам - никога не съм ходил в Стара Планина, а толкова много искам. Но тази година със сигурност ще я посетя - само да ми дадат отпуската....ееееееех!:embarassed:
2025
[blockquote]From bordaf:
Може ли малко по-подробна информация - хижи(тел.)Къде може да се иде и какво може да се види,забележителности, екопътеки? Иначе "рекламата" ме заинтересува!:cheesy:[/blockquote]Еко патеки има както в златоград така и в мадан двата града представят различни забележителности .В мадан има кристална зала еко патеки за различни пещери,хижи и скали. Може да се предвижват с коли до определено място и след това продължаваш пеш.Хижа Шадиица се намира между двата града Златоград и Мадан.Така че избор за разходки има.Телефони има в сайта на хижата провери там.
2026
[blockquote]From Anonymous User:
Това за Родопите звучи,като реклама по радиото.Виж предложението за Стара планина е супер:Рай-Тъжа-Мазалат-Узана.Правила съм го няколко пъти,също и в обратна посока.Чудесен преход-не се колебайте,а стягайте раниците:wink:[/blockquote]Това не е реклама а самата реалност стига да имаш време да направиш преход и по Родопите.Ще се убедиш са сама .Стига да имаш време да доидеш.:cheesy:
2038
здравейте,казвам се Ани и съм от Пловдив, но уча и живея в София :).Имам доста приятели, които обикалят, но някак се разминаваме...всеки си има ангажименти...Ще се радвам, ако стана част от вашата група.Лятото не ми се бездейства в София...Оставям си Skype-lolyexmaried.Пишете къде и кога се събирате..при първа възможност ще се включвам :).До скоро !
2040
Другата седмица най вероятно на 26.05 тръгваме за 5-6 дни в Родопите. Старта е в град Смолян. Ако има желаещи, скайп - the_flintstones
2041
Ами и аз да кажа моята оферта за другата седмица. На 27-ми и 28-ми май 2009г. възнамерявам да направя преходче от с.Габарево през х. Соколна до х. Мазалат там ще нощувам и на следващия ден слизам към гр. Габрово. Ако това представлява интерес за някой може да пише на скайпа ми Caka1ueB Поздрави и приятно изкарване в планините ни приятели..
2044
Много тежък преход.Ще ми е интересно ,да споделиш как е преминал ,и за колко часа си взел разтоянието Габарево-Соколна -Мазалат
2049
Здравейте. За съжаление чак сега попадам на сайта и съм пропуснал голяма част от обявените походи. :sad: И аз си търся група, с която да обиколя родните планини. За това лято съм решил към Родопа да ходя, но за жалост моите хора са твърде несериозни и останах сам с плановете си, а ме е шубе, и то не малко, да тръгна сам. Мисля си да се пусна покрай населените места и от хижа на хижа, къси преходи, за начало - разузнаване един вид. (: Бих се радвал на всякакви оферти за преходи из всички планини. Имам среден опит в лятната планина и малък в зимната. (: На 22 години съм. Ще следя редовно форума, но, ако някой иска да ме открие, скайпът ми е "skypesmyrdi", а имам и icq: 335790419. Мир и добър ден. (:
2050
с.Габарево-х.Мазалат:не е чак толкова тежък преход-прави се за около 8ч.Правила съм го и в лошо време:wink:
2053
Явно вървиш доста бързо.През Габровница ли си го минавала за 8 часа?
2054
И от двете места,през билото е около 10часа.Вървя с умерено темпо,без дълги почивки.Гледките са невероятни,така че,ви пожелавам ясно време за да им се насладите.
2055
Здравей те хайде да се организираме за 13 .14 тозо месец имате ли идея аз имам 1
2056
13-14 аз лично съм във Варна но на 16 и 17 за момента ще сме по маршрут за повече инфо пишете ми на скайпа има го по-горе... а ти сподели все пак идеята
2064
[hidden][b]Оригинално съобщение - [[i]12.06.2009 01:08[/i]][/b]
19 или 20.06 мислим да се качим за 3-4 дни в Стара планина около гр.Карлово или гр.Калофер. За желаещи скайп - the_flintstones[/hidden]
20.06 мислим да се качим за в Стара планина от гр.Карлово, първа нощувка х.Васил Левси, втора - х.Тъжа, трета - х.Мазалат, слизане в с.Габарево . За желаещи скайп - the_flintstones. Може и някой да даде малко информация тъй като ще го правим за първи път.
2069
Здравеите,аз съм Мария. От Габрово съм, но уча и работя в София.Страшно обичам да ходя на планина и много се изкефих като го намерих този сайт.Ходила съм само по Стара планина и усещането е невероятно.ЗА първи път отидох като бях на 15 на преход през х.Рай,връх Ботев,х.Тъжа и Мазалат и оттогава обожавам планината.Така, че ако се организира нещто,много ще се радвам!:laugh:E-mail: maria_bh@abv.bg Skype mariq_bh:rolleyes:
2073
Здравейте,
Аз съм Катя, на 29 години от Пловдив. Много се радвам, че намерих този форум. Отдавна ми се ще да намеря хора, които обичат да ходят из планините. И аз ще оставя моя скайп: ekaterina_andreeva и e-mail: ekaterina_andreeva@yahoo.co.uk
Много ми се ще да се кача на Мусала това лято - моля ако някой организира такъв поход по-специално, нека се свърже с мен. Навита съм и на всякакви други походи и походчета из планините из родината, таке че с удоволствие ще се включа и ще се радвам на нови запознанства.
Поздрави от мен :)))
2082
В Balgarija не се ли пише на БЪЛГАРСКИ?:angry:
2088
Мненията бяха изтрити заради употребата на латински символи.
Моля, ако нямате кирилица да ползвате следния линк (пишеш на латиница, сайта превежда и след това копираш съдържанието в нашия форум).
[url=http://2cyr.com/ urltitle=http://2cyr.com/][/url]
2098
11-12.07 Боровец - Мусала(пишете до 07),
18-20.07 Бъндерица -Кончето(пишете до 13),
25-26.07 Мальовица - Рилски езера(пишете до 21).
Ако има желаещи, пишете :)
2099
здравеите не мога да отворя скаипа тeл... 0889 26 97 48 наско желаещ
2100
В близките два месеца мисля да се кача от Габрово през х.Узана за една вечер на х.Мазалат, говоря за събота и неделя, на другия ден слизам през х.Соколна в с.Габарево, ще се радвам ако не съм сам :) скайп - the_flintstones
2107
Няма да съжаляваш! Маршрута който си избрал е много хубав.Преди 15-тина дена минах от Габрово-м.Узана(информационния център)-х.Мазалат-с.Стоките. И моите намерения бяха да се връщам през х.Соколна-с.Габарево,но времето рязко се влоши.За голямо съжаление на доста места по пътя си ще минаваш през не особено красиви сечища!Булдозерите и камионите са изровили гората! Напий се хубаво с водата от чешмата в м.Корита .От там ти остава около час до х.Мазалат!С удоволствие бих минал отново от там.
[signature]
[/signature]
2108
Здравейте на всички планинари любители и опитни!!! Искам да Ви попитам за някакви маршрути по посока Септември - Велинград - Банско - Благоевград - Гоце Делчев - Смолян (моля с кола и пеша тъй като моите приятели не са решили с какжо ще пътуваме)????:huh::huh::huh: Много ще се радвам ако може да ползваме теснолинейката от гара Септември (ако работи, тъй като четох някъде, че уж е в някакъв ремонт- имате ли инфо)?! Благодаря Ви много Приятели!!!:smiley::smiley::smiley::smiley::wink::wink::wink::wink:
2335
Здравейте планинари-любители:)
Търся съмишленици за планински излети в почивните дни около София, а и не само. Ще се радвам, ако се свържа с такива. Ел. поща: yulia_ss@abv.bg
[signature]
[/signature]
За всички, които обикалят в планините
[hidden][b]Оригинално съобщение - [[i]04.02.2009 03:26[/i]][/b] Здравейте, казвам се Миро и бих желал да се запозная с любители на планинарството и пешеходния туризъм. Ще се радвам да влезем във връзка, затова оставям скайпа си Caka1ueB когато имате време и желание пишете, ако сформирате група или просто за лафче.. Поздрави на всички планинари.[/hidden] Здравейте, казвам се Миро и бих желал да се запозная с планинари и почитатели на пешеходния туризъм. Ще се радвам да влезем във връзка, затова оставям скайпа си Caka1ueB когато имате време и желание пишете, ако сформирате група или просто за лафче.. Поздрави на всички планинари.