Търся приятелка за съвместно планинарстване и повече...
Линк към стария архивен форум можете да намерите тук.
1591
И аз имам същите мераци! :wink:
[signature]
[/signature]
1592
Znachi da tursim dve planinarki, taka li da go razbiram? No da mogat da hodjat po deset chasa!
1593
е и аз търся планинарка бройте ме и мен сериозно ако има сериозно предложение за ходене с сериозни хора ок скаипа ми е j.tweeg
1594
[blockquote]From Anonymous User:
Znachi da tursim dve planinarki, taka li da go razbiram? No da mogat da hodjat po deset chasa!
[/blockquote]
Да бе няма майтап. При желание от страна на планинарките, моля да заповяда някоя! Имам си и скайпче. Последното го давам на хубава дама при поискване. :embarassed::kiss::cool:
1595
Prashtam :kiss: na vsichki planinari s meraci, shte se tursim po vurhovete, samo ne znam kak shte vi razpoznaem.Izmislete si otlichitelen znak(naprimer, cvete zad ohoto), za da ne izpadat merakliikite v neodobni situacii.Letnia sezon e kum kraia si, za tova shte se oglejdam za vas:rolleyes:po pistite:laugh:
1596
Shte chakam da se svurjete s men. Az shte sum s venec ot cvetia na glavata:wink:
1598
Kum tazi planinarka deto izprasta :kiss: :
Vse pak e oste malko rano za pistite!
Kakto kazah prez oktomvri kato se pribera ot moreto
ste se hodi na planina, primerno do vruh Botev ili do h. Dermenka - Dobrila prez Steneto! Esenta e hubav sezon!
I za da ne oburkame s otlichitelnite znazi sum napisal e mail !!!:rolleyes:
1601
Hei planinarki...kude se gubite?
Plaminar
1605
ми сигурно по планините!
[signature]
[/signature]
1609
Stom e po planinite e dobre, znachi ste se vidim tam...i vse pak sum napisal email, neka po-smelite da mi drasnatnesto, za da ugovorim vse pak na koja hija ste se vidim i kak ste se poznaem!:cool:
plaminar
1612
Бе вие луди ли сте жени да си търсите по форумите бе :huh: мн сте закъсали май.
1613
:rolleyes:
tursja zakusali planinarki:grin:
1614
Аз съм планинарка, наддавайте (на височина за изкачване) :laugh:
1615
Първа кота - 1,70м и непременно "zakusala", че какво ще те правя гладна горката - дали ще ти държат краката, милата, горе в планината? :tongue::kiss::kiss::kiss::grin:
1625
Haide planinari, na 11 na hija Rai.
1626
навремето с моя се срещнаме в планината-така че там търсете,може да има некоя затрила се
1628
Plaminar:
Ok idvam na hija Rai....ot sever!Ugovoreno znachi!:grin:
1630
На пича от морето! Късно се обаждаш, аз съм планинарка, но вече си намерих сродна душа - търси! Адски готино е да харесвате едно и също:kiss:
[signature]
[/signature]
1631
Защо на 11 а не още на 3и4 ще бъде весело:wink:
[signature]
[/signature]
1632
Защо на 11 а не на 3и4 ще бъде весело:wink:
[signature]
[/signature]
1633
Plaminar:
Ok idvam na hija Rai....ot sever!Ugovoreno znachi!:grin: [/blockquote]
Ugovoreno, shte se vidim tam:kiss:
1634
plaminar:
Навит съм на 11.10 на хижа Рай! Ще дойда!
Как да позная планинарките?:rolleyes:
1635
А защо не на Старазагорската алпинияда на 4и5 октомври:wink:
[signature]
[/signature]
1636
:cry:
:laugh:
:undecided:
:rolleyes:
:embarassed:
:lipsrsealed:
:kiss:
:cheesy:
:tongue:
:angry:
:wink:
:huh:
:cool:
:sad:
:grin:
:shocked:
:smiley:
1640
plaminar:
Навит съм на 11.10 на хижа Рай! Ще дойда!
Как да позная планинарките?:rolleyes:[/blockquote] Kato vidish mnogo jeni na kup, tova sme nie, niama kak da ni oburkash.Shte imash goliam izbor, taka che si vzemi podkreplenie:smiley:
1641
малко несериозно ми изглежда, ако се засечем лесно ще ме познаеш с две немски овчарки съм :tongue:
[signature]
[/signature]
1648
Mnogo sme seriozni, na 11.10 sme na hija Rai. Shte se vidim tam.
1649
Хей някой скоро ходил ли е на х.Българка.Ако несте ви каня на 11.10 Ще сме група от Карлово .Гарантирам ви ще бъде весело.:wink:
1653
ok saglasen sam za raj za 11 kak da se svarjem
1654
хм,
и аз съм на 30
и аз съм от Ловеч
цяло лято не мога да намеря хора за баир
сложих си газ на бракмата за тая цел
съдба, мъка :cry:
тук ги моля и им плащам пътя.....
иначе за пиене и тревица всички са на линия :grin:
о, времена :cry:
1664
абе вие това на сайт за запознанства ли го обърнахте успех
с търсенето
[signature]
[/signature]
1666
Хей планинари .ако сте свободни през почивните дни ви каня на х.Равнец.Намира се на 2ч.път от Карлово
1667
:)..nie sme dve priatelki, koito hodiat sami po planini..:)i istinata e che ako niamash takava kompania..trudno se namirat meraklii za seriozni prehodi, palatki...
1668
[blockquote]From metro:
Хей планинари .ако сте свободни през почивните дни ви каня на х.Равнец.Намира се на 2ч.път от Карлово[/blockquote]
ама си пропуснал да осртавиш кординати за връзка то аз съм навит скаип j.tweeg
1669
От къде сте мацки. По кои части на планините обичате да ходите. Бих се радвал да се впиша в компанията ви за в бъдеще.
1670
:)..nie sme dve priatelki, koito hodiat sami po planini..:)i istinata e che ako niamash takava kompania..trudno se namirat meraklii za seriozni prehodi, palatki...[/blockquote] mojem da stanem tri:smiley:
1673
Здравейте аз пак си тарся планинар :) знае ли се може пак и от базика да му е номера... Само, че сам малка още за 30-годишни, така 4е могат да ме пропуснат. На 19 съм родом от Хасково уча в Пловдив обикалям най-често Родопите ама ми омразна сама да си говоря. Събирам минерали и други подобни.. Снимки недавам лесно ако все пак някои рещи може да драсне на djei_lo@abv.bg
Желая ви весело изкарване където и да отидете и касмет :wink:
1760
хм,
и аз съм на 30
и аз съм от Ловеч
цяло лято не мога да намеря хора за баир
сложих си газ на бракмата за тая цел
съдба, мъка :cry:
тук ги моля и им плащам пътя.....
иначе за пиене и тревица всички са на линия :grin:
о, времена :cry:[/blockquote]
az si namerih planinarka.dori me vodi v Nepal milata.....zhivotyt e prekrasen ponqkoga
dogodina na osemhilqdnik
:grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin:
1761
Здравейте,
обръщам се към всички хижари и туристи с предложение да напишат по няколко реда за състоянието на хижите,които стопанисват и които са посетили.
Зима е.Коментарите в страниците на повечето хижи са ...много, много стари.Това ще е от полза за всички.
[signature]
[/signature]
1917
Пичове това не е саит за запознанства осъзнаите се:laugh:
1942
Аз съм планинарка, българска швейцарка.
Ходя по десет часа че и повече.
Приличам на Шарлийз Терон.
Моля обади ми се!
1945
Ми дай координати де! Кък шъ съ изнъмерим иначе. :smiley:
1947
tazi godina milsq da obikolq mqlkolko varhove, ediniqt mislq da e vr. Botev ako ima merakliii da napravim edno prietelstvo koeto 6te zapomnem davaite pi6ete mi na skype: rado_vn_
az sam ot varna roden sam v planinata v grad Elena , lipsvami planinata.....
pi6ete moje i da se organizima veselbata da e na 100%:cheesy::cheesy::cheesy::cheesy::cheesy:
Търся приятелка за съвместно планинарстване и повече...
Здравейте! През октомври ще ходя на планина,най-вероятно в Централен Балкан, а защо не и по далече! От Ловеч съм и съм на 30 години, неженен :smiley:! В момента работя в Слънчев бряг и с нетърпение чакам края на сезона за да бъда отново в планината! Мечтата ми е да имам приятелка, която има същото хоби и с която заедно да можем да се любуваме на красивите планини! При интерес пишете на plapla77@abv.bg за да обсъдим кога,къде и как! Поздрави от Sunny Beach!