Търся си компания за планина !
Линк към стария архивен форум можете да намерите тук.
1570
Август мина, вече е септември :)
1571
аз също търся компания за планина.обади се 0885/728331.
1572
:smiley:Hei, ako organizirate neshto pishete tuk, za da mojem i nie da doidem.
1573
От: Anonymous User
Добавено: 13.09.2008 02:11
Цитиран отговор |
Smile!Hei, ako organizirate neshto pishete tuk, za da mojem i nie da doidem.
ХОРА АЗ ОТКОГА ПИША ТУК ДП СЕГА НИКОЙ НЕ ОБАДИЛ ДА ХОДИМ НЯКАДЕ skape j.tweeg
1574
Правилно септември е :embarassed:
извинявам се!
1575
Nikak ne e losha tvoita idea, samo kaji koga i kude
1576
Ами от 20 - 24, а кога и къде ми е все тая отворен съм за предложения.
1577
Pirin
1578
за 26-27-28 септември ще оформям група за карлово-ботев-калофер,стига времето да е добро!!!пак ще пиша като доиде време
1579
[blockquote]From Anonymous User:
Pirin[/blockquote]Пирин звучи чудесно
1580
Къде пирин
не че има значение само да не е маршрут за професионални шерпи щото не съм в кой знае каква форма :cheesy:
ами хайде да определяме дата да кажем 20-ти за мястото часа и маршрута чакам предложения.
1581
Познавам добре Рила,Пирин и Централна Стара планина Водил съм и групи за екскурзионно летуване,но в момента трудно се намират хора желаещи да ходят по планините.Ако желаете скоро ще ходя на хижа Триглав (разкошно място)заповядайте.
[signature]
[/signature]
1597
Кога, къде на Триглав.. може ли координати ?:)
1600
Относно х.Триглав Чакам малко да се стабилизира времето ,може би ще тръгнем края на месеца или началото на октомври. е-mail vall67@abv.bg
[signature]
[/signature]
1602
здравеите чакам да кажете датата на тръгване и аз идвам за х триглав
1961
Здравейте, търся компания за планина за лято 2009 година. Ако има желаещи моля свържете се с мен на icq - 549 570 934 или ми пишете на sofi_71@abv.bg
1962
Винаги ще се намерят желаещи. С 1-2 приятели вече сме направили вече планове за някои планини. Ако има навитаци да идват с нас да ми пишат. skype - boyanmedarski
e-mail boyanmedarsВинаги ще се намерят желаещи. С 1-2 приятели вече сме направили вече планове за някои планини. Ако има навитаци да идват с нас да ми пишат. skype - boyanmedarski
e-mail boyanmedarski@mail.bgki@mail.bg
Търся си компания за планина !
Свободен съм от 20 до 24,08,2008, приемам всякакви предложения, че вече ме гони абстиненция пък тази година се разминах с всичките ми приятели. ICQ 70594163 SKYPE rins75