Търся спътници за Родопите за 30.08.-06.09. (6 дена) преход!
Линк към стария архивен форум можете да намерите тук.
1524
Да, но след 10ти септември. Но ти си посочил/а/ конкретни дати, така че отпадам като вариант :)
1525
За съжаление поради възникнал ангажимент, преходът в Родопите насрочен за другата седмица отпада. Моите извинения към хората, които проявиха интерес. Заменям го с кратък преход в Рила.
Маршрутът е: Боровец-Мусала-Грънчар-Рибни езера-Кобилино Бранище-Мальовица
Тръгване: петък, 29 август, 7:45 часа среща на автогарата за Самоков (под моста на Драган Цанков)
Трудност: средна-висока
Дни: 3-4 (до неделя или понеделник)
Въпрос: някой минавал ли е през Кобилино Бранище? Моля за инфо: може ли да се спи, има ли вода? Колко часа е преходът Рибни езера-Кобилино Бранище-Мальовица?
[signature]
[/signature]
1529
Колега, що не вярваш на информацията в планинарските сайтове /какъвто е този/ за продължителността на прехода - ми то си пише - 8.30 часа /през з. Страшното езеро/ - http://www.bulgarian-mountains.com/bg/Huts/Rila/RibniEzera
До сега най-голямото разминаване при мен е било 30 минути...по-малко :)
[signature]
[/signature]
1531
Мерси за насоката. Наистина този сайт не бях го разглеждал, а само ползвах форума! От работа няма време.....:cry:
[signature]
[/signature]
1541
Искам да отговоря на въпроса за прехода от Рибни езра до Мальовица! Преходът е около 10 часа нормално ходене с почивки, а Кобилино бранище е горе долу на средата...Аз съм бил там преди 7-8 години, представляваше нещо като барака и е подслон наистина само за краен случай!
От кобилино бранище може да се слезе към Рилския манастир или да се поеме към х. Мечит!
Аз ще ходя на Пирин за 5 дни в периода 10-15 септември! Търся нови приятели - планинарки предимно:grin: Ако има желаещи нека пишат за да влезем в контакт!
1543
[blockquote]From Anonymous User:
Искам да отговоря на въпроса за прехода от Рибни езра до Мальовица! Преходът е около 10 часа нормално ходене с почивки, а Кобилино бранище е горе долу на средата...Аз съм бил там преди 7-8 години, представляваше нещо като барака и е подслон наистина само за краен случай!
От кобилино бранище може да се слезе към Рилския манастир или да се поеме към х. Мечит!
Аз ще ходя на Пирин за 5 дни в периода 10-15 септември! Търся нови приятели - планинарки предимно:grin: Ако има желаещи нека пишат за да влезем в контакт![/blockquote]
здравей скайпа ми е Caka1ueB по отношение на пирин през септември
1553
Kum Caka1ueB:
Utre sledobed kum 3 chasa ste vljaza v skype
az sum plaminar!!!
1554
I az iskam da se vklucha v grupata za Pirin.Kakuv e marshruta,koga i ot kude trugvate?
1555
и ние с баща ми бихме участвали но май е малко късно
1557
Ами мен ме нямаше няколко дена бях на Мусала и Черни връх но сега съм тук и в скайп така, че който иска да пише впрочем придлагам някой да направи маршрут иначе аз ще направя и дори и да няма никой сам ще си го реализирам. както преди няколко дена на мусала и черни връх самичяк бях. поздрави
1559
Hija Bezbog,Tevnoto ezero, h.Demianica, h.Vihren(Koncheto, h.Iavorov)
Bezbog, Tevnoto ezero, Spano pole, Sinanica(Vlahinski ezera, vr.Georgiica,Muratovo
ezero),h.Vihren
Ne sum mnogo naiasno s marshrutite, no takiva varianti mi se vurtiat v glavata.
Az sus sigurnost iskam da doida
:smiley:
1560
На мен също ми се ходи на Пирин.С маршрутите не съм много на ясно но ако има желаещи може да броите и мене.Кажете кой кога може да ходи и да се разбираме skype boyanmedarski
Търся спътници за Родопите за 30.08.-06.09. (6 дена) преход!
Да направим едно преходче в Родопите, че от две години не съм обикалял там! Желаещи!?