търся си компания
Линк към стария архивен форум можете да намерите тук.
1252
Аз имам интерес за Родопите, каква е идеята за там ?:wink:
1253
Ами идеи много. Имаш ли кола или да смятаме с автобуси? По-добре е с кола, по-мобилни сме и се губи много по-малко време. Предложения: Славейно- Ледницата, Мугла.
или: Триград - дяволския мост - езерцата
или: Юндола - лет. Белмекен - Сестримо
още искаш ли?:grin:
[signature]
[/signature]
1255
ami kak vi zvuchi predlojenieto hija Raj, Rajskoto pruskalo, vruh Botev hija Pleven, Ambarica,hija Levski za 2 ili 3 dni?
[signature]
[/signature]
1256
Звучи ми превъзходно, но за лятото. Горе от север сигурно има още сняг, а аз нямам подходяща екипировка
Освен това на 3 и 4-ти съм на работа, така че мога само по за два дни 1 и 2 май или 5 и 6 май
До Рай и евентуално Ботев става, ако ви устройва
[signature]
[/signature]
1266
В района Ледницата и Мугла наистина има много вълци,знам го от местен жител от махалите над Широка лъка.
[signature]
[/signature]
1267
Ей, много смели мъже се навъдиха напоследък! Добре че сме ние, жените, че какво щяха да правят иначе горките, да ги изядат вълците ли? Пък ни трябват отвреме на време за разплод. И аз съм тръгнала компания да си търся тук, да не ходя сама, пък те ги било страх, горкичките!:shocked:
[signature]
[/signature]
1268
Аз също си търся компания за баирите. Ако има желаещи за централен балкан за 3-4 май да си кажат. Мисля си за Дерменка, Амбарица, Васил Левски или нещо в региона.
за контакти yuliyadimova@abv.bg
0888 670 904
търся си компания
търся си компания от Пловдив за 1-2 или 5-6 май за Стара Планина или Родопите. Скайпа ми е gugalche1