Айде на Триглав
Линк към стария архивен форум можете да намерите тук.
349
Айде бе хора на никои ли не му се ходи на Триглав ???
350
На мен ми се ходи, но не знам дали няма да работя. Ще следа темата дано някои се навие - успех!
351
Дай малко подробности-маршрута труден ли е,от къде се тръгва и други подобни???:tongue:
[signature]
[/signature]
352
Pyrwo izwinqwaite 4e pi6a na latinica. Marhruta ne e mnogo truden, makar 4e 6te goizka4wam za pryw pyt edni priqteli redowno hodqt tam . Ideqta e da se stigne pyrwiqt den do hija triglaw i da se razgledat wodopadite okolo neq a sledwa6tata sutrin da se otprawim kym wyrha . Nie 6te trygnem ot Tyrnowo na 24 mai i 6te sme w selo Tyja okolo 12i 30 na obqd . Na drugiqt den ima wlak ot selo Tyja okolo 6 we4erta . Taka 4e ako 6te nawiti pi6ete wyw foruma da znam kato se obadq w hijata kolko mesta da zapazwam .Aide 4ao i9 dano da se nawiete.
353
Ей, хора, заблазявам ви и ви завиждам благородно! Мога да ви пожеля (който ще отиде) два хубави слънчеви дни с много емоции!
354
Приятно прекарване ще пожелая и хубаво време на тези които ще отидат,за мен тези дни ще са работни .Да пишете как сте изкарали:rolleyes:
[signature]
[/signature]
355
Abe hora ako mnogo wi se hodi a ne mojete da doidete zaradi rabota mojem da otidem wna 26 - 27 ako nqkoi e zainteresuwan da pi6e moje da izmislim ne6to
359
На 26 и 27, ако е хубаво времето, и аз бих дошъл.Имайте предвид , че поне засега , прогнозите са ,че на 24 май точно в района на Ботев го дават да вали. А не е хич романтично да се тръгне в дъжд.
360
Ако си съгласен за събота и неделя пиши някакъв меил на endoparasit@abv.bg за да се оговорим .
1229
Преди два дена се върнах от там. Не съм съгласен че маршрута е тежък.Поне не до хижата.Просто е доста дълъг. На върха няма много сняг в момента отделни преспи само.Струва си да се опита :wink:
[signature]
[/signature]
1230
Тъй като за първи път попадам в този форум, да попитам това някакъв чат между познати ли е или може и аз да се включа в разходката? Принципно ми се ходи, но от 1 до 5 май ще сме в Странджа и ако после останат пари и имам време бих дошъл (стига да приемате непознати)
1238
EMI NAVIT SAM HAIDE TRAGVAM :tongue:
[signature]
[/signature]
1240
[blockquote]From Anonymous User:
Хайде да си оползотворим два от почивните дни по 24 май за да опиде на връх Голям кадемлия от южната страна като съоветно преспин ма хижа Триглав [/blockquote]:laugh::laugh::laugh::laugh::laugh:
1245
Здравейте,
Търся си компания за 1-2 или 5-6 май за Стара Планина, аз съм от Пловдив
[signature]
[/signature]
Айде на Триглав
Хайде да си оползотворим два от почивните дни по 24 май за да опиде на връх Голям кадемлия от южната страна като съоветно преспин ма хижа Триглав