Абе, хора, кучетата са по-нормални от нас... Няма да тръгнат да спорят какво може и какво не може... Просто всеки си има гледна точка... И не може да се мисли за на всеки болежката... Винаги бих си взела кучето на планина и море, както и вие децата си, от което няма по-нормално нещо... И мога да ви кажа, че едно дете е хиляда пъти по-деструктивно от едно куче... И хиляда пъти по-изнервящо, и хиляда пъти по-досадно за хижа, отколкото кучето... По въпроса за спането, вие бихте ли си сложили детето в колибка отвън, само защото ще ме събуди през нощта и ще реве повече от кучето, дето ще излая 5 пъти... Бихте ли го вързали в стаята за леглото да не стои в общото помещение, защото ще вика и ще мрънка и ще ми бутне супата... Най-малкото ще ми пречи... Не.. И аз не бих... Точно, както не бих направила и с кучето си... Просто ще звънна в хижата и ще попитам дали мога да отида с кучето си, ако ми разрешат - ще отида, ако не ми разрешат - няма да отида... Но ще ми е адски неприятно, ако отида без кучето си и вътре се топли кучето на хижаря... Също толкова неприятно ще ми бъде, ако видя и вас кучемразци, там с гнусните ви невъзпитани дечица, дето правят поразии повече от едно кученце, защото не сте ги възпитали, както трябва и ще пораснат ментално осакатени като вас... По-добре ги заведете в мак доналдс да хапнат едно детско, ще се изкефят повече, ние също!:lipsrsealed: