Това за палатките е добра идея, особено ако някой производител се досети да прави специализирани туристически палатки за домашни любимци. (ей , някой да не ми открадне идеята). Иначе спора, който водите е наистина безмислен. Има и така и така. Но няма да ми е приятно ако в два часа през ноща , в някоя хижа, тръгна към тоалетната и кучето в съседната стая ме усети... Знаете за какви кучета говоря - онези , които и при най-малкия шум алармират стопаните си по много силен начин. Ами другите туристи? Докато стопанина го успокои.....
Не съм против и за другата страна - дом.любимец е част от семейството и споделянето на преживяванията в планината с него е хубаво и мило нещо. Но не навсякъде се чисти така както в хижите в Алпите(не съм бил, но съм сигурен, че има разлика).
Просто проблема няма да се реши веднага и то точно от хижарите. Те не са виновни. Просто всичко е много гадна рулетка - не знаеш кой ще завърти и какво ще покаже. Пък да не говорим времево.
Аз самия , ако беше живо кучето ми, щях да ходя по планините с него, но щях да помисля за алтернатива - не и в хижата.
Това за "палатки за домашни любимци" започва да ми звучи като реклама, не мислите ли?...:cheesy:
"Хора сте - разберете се по човешки..."