Хижа за Нова година в Стара планина
Линк към стария архивен форум можете да намерите тук.
836
Aз лично сум впечатлен от тази хижа: [url=http://dobrila.eu/contact.html urltitle=http://dobrila.eu/contact.html][/url]
естествено това е личен избор. но там си струва да се иде ::laugh:
837
Добро предложение е също така и х.Чумерна....в еленския балкан
839
Хубави са хижите,но ние търсим някоя по-малка хижа да я наемем само за нас.Да няма други хора.Ако знаете такава хижа пишете.Благодаря ви.
847
и аз съм от Русе.обади ми се по тел.да се видим и ще ти разкажа много за Априлци и къде може да се съберете 15 човека за Нова Година.0897404740
851
[blockquote]From Anonymous User:
Хубави са хижите,но ние търсим някоя по-малка хижа да я наемем само за нас.Да няма други хора.Ако знаете такава хижа пишете.Благодаря ви.[/blockquote]
852
Пробвайте х. Чавдар - 0897/418 127; 0878/380 305
[signature]
[/signature]
854
mojese i na dermenka ama mai niama veche svobodni mesta
856
Ами априлци ми е много далече.Мерси много все пак.
883
Здравейте! Аз търся конкретни оферти за Нова година за някоя хижа в Стара планина. Ако някой има такава информация ще съм му крайно благодарна ако я изпрати на следния адрес: fiorela_10@abv.bg Благодаря ви предварително и очаквам някой да ме насочи,ако е възможно.
884
Здравейте!Аз се казвам Емилия и търся самостоятелна хижа с добри условия на не повече от 250 км от Варна за Нова година.Ние сме много готина компания от 15-20 човека и искаме да си направим страхотна и незабравима 2008 година. Искаме да сме в балкана с отрупани от сняг борове и ели, където една от елите да да грее с лампички, играчки, звезда на върха и подаръци под нея.Ако можете да ме оринтирате за условия и цени ми пишете на e-mail: e6s@abv.bg
Благодаря ви предварително!
885
Здравейте,
От Стара Загора съм и също като вас търся някоя уютна хижа в района на Стара Планина или околността, където 15-20 човека да си изкараме страхотно!Може да ми пишете на nincheto_85@mail.ru и благодаря на отзовалите се!:cheesy:
891
здравийте от Варна съм и търся хижа или вила а може и малък сем хотел в планината за 15 човека.Искаме да прекараме Нова Година сред сняг и веселие.Ако се сещате за нещо пишете
892
здравейте на всички любители на планините. една приятелка от туристическа агенция ме светна за една суперска хижа. казва се Минзухар и е между Шумен и Силистра, майче се води дулово :), каза че цените са супер и е много китна и спокоина. ето телефон:02/9805801
дано да е попадение :grin:
896
предлагам Ви х.Планинец и х.Ивайло
900
:embarassed::laugh::cheesy:
914
Първо помислете как ще стигнете до съответна хижа и след това питайте, защото зимен преход между 3-6 часа каквито са повечето начини за достигане до хижите не е по силите на всеки. Единствения лифт в стара планина е в сопот в близост до хижите Добрила и Незабравка.
918
.. хижа за 15 човека се казва къща за гости ... умник :)
около Елена , около Троян,около Трявна ... има доста ...
... но мисля че си позакъснял ...
ако ти се минава байра ... Калофер е мноого добре :)
926
здравейте!
ние сме компания от Ямбол и искаме да си намерим някоя хижа в Родопите за Нова Година .Да има организирана новогодишна вечер.Ние сме около 15 човека, но не искаме да сме само ние. Ако някой знае нещо подходящо нека пише
[signature]
[/signature]
963
Няма какво да се чудите!Хижите в Сливенския балкан са най-добри!В местността "Даулите" има и ски писта и е достъпно с кола!
[signature]
[/signature]
967
Мисля че всички които търсите хижа или вила за Нова година доста сте закъснели.Казвам ви го от собствен опит, защото и ние си търсихме нещо подобно за празника но още началото на септимври почти всичко беше заето или имаше места само за групи до 8-10 човека.Все пак ви желая успех!!!:wink:
998
здравейте :tongue: Наистина избор няма голям или поне аз не намирам в интернет. За мен е важно обстановката да е топла, хората да са гостоприемни, да има все пак къде да се седне да се хапне и пийне и стане купона :grin:
1007
ами аз сам от Ямбол и си търся една къща или хижа за нова година ако някои знае нещо да ми пише на маил:bingoto@abv.bg много ще му бъда благодарен,възможно близко до 50-100км.мерси предварително
:grin::grin::grin:
1081
Здравейте.Търся да наема хижа в Стара Планина за Нова година за 15 човека.От русе сам.Искам хижата да не е на повече от 200км от Русе.Който може да ми предложи някоя хижа или координати ще съм много благодарен.[/blockquote]
По добре си наеми хотел
[signature]
[/signature]
1107
Здравейте. Моля Ви да ми помогнете със достоверна информация. Търся хижа от 26.12 - 29.12 кято да е в Стара Планина и да може да се отиде до там с кола. Има една МАЛКА подробност: с 3 деца съм и предпочитам да е с по-добри битови условия (т.е. да има топла вода, нормални тоалетни, да е топло и да има кухня или ресторант). Едното от децата е на 1год и 10месеца а другите са по-големи (5 и 7год.) Наистина ще бъда благодарна ако някой ми помогне със съвет.:kiss:
1108
nqkoi znae li kak moga da razbera tel.nomera i kade se namirat nqkoi hiji na daulite?
1109
хотел Кварц 044623344
1111
търся хижа за новогодишната нощ в стара планина не държа на лукс :rolleyes: ние ще си готвим само да може да се ходи с кола до там ако имате нещо в предвид моля пишете ми на mimi710316@mail.BG
1675
Tursq huja za nova godina blizo do plovdiv za kompaniq okolo 10-15 4oveka ! mersi predvaritelno - 0895859777
1714
Aз лично сум впечатлен от тази хижа: [url=http://dobrila.eu/contact.html urltitle=http://dobrila.eu/contact.html][/url]
естествено това е личен избор. но там си струва да се иде ::laugh:[/blockquote]:smiley:
[signature]
[/signature]
1715
Препоръчваме Ви хижа Балкански рози над Карлово. Ще прекарате чудесно. Направете резервация на тел. 0335 93436:kiss:
[signature]
[/signature]
1719
Ако в някоя хижа или вила има свободни места за 31.12.08-02.01.09г.за компания от 20човека моля пишете ми на siana1979@abv.bg
1931
здравеите търся хижа вСилистренско за 40 човека.Помогнете ми. Ако някои знае k003124@abv.bg [code]xija[/code]
[signature]
[/signature]
2405
Търся хижа за нова година,ние сме 20-тина човека. За предпочитане да е само за нас. Ако имате предложения моля споделете ги на bobsun_girl@abv.bg ще съм мн благодарна.
2414
Едно добро предложение за 15 души група в Стара планина например е хижа Балкански рози нод Карлово
[signature]
[/signature]
2424
Хубави са хижите,но ние търсим някоя по-малка хижа да я наемем само за нас.Да няма други хора.Ако знаете такава хижа пишете.Благодаря ви.[/blockquote]
2441
zdraveite tarsq da naema hija okolo stara zagora za 10 4oveka ako moje hijata da esamo za nas da nqma drungi hora Blagodarq predvaritel:grin: ako nqkoi ima predlojeniq da pi6e na tihomir2911
2446
Здравейте,ние сме от Варна търсим да наемем вила за Нова година около 15човека
моля обадете се на тел.0899775490 Деси.Благодаря Ви предварително.
2447
Приятно бихте посрещнали Нова година на хижа Балкански рози в Стара планина над Карлово само на 3 часа от града. Хижата разполага с столова вътрешни санитарни възли . Гарантира Ви се пълна самостоятелност.
Вижти подробностите в www.karlovotur.com.
2448
Приятно бихте посрещнали Нова година на хижа Балкански рози в Стара планина над Карлово само на 3 часа от града. Хижата разполага с столова вътрешни санитарни възли . Гарантира Ви се пълна самостоятелност.
Вижти подробностите в www.karlovotur.com.[/blockquote]
Това въобще не е така.Ще бъдите много разочаровани.Какво ли ще стане ако дойдат туристи без заявка.Може би ще ги изгонят?
2463
Zdraveite
Opitai te v x.LULIAKA tia e za 25 4oveka.
tel.0887699890
neznam dali ima svobodni mesta no xijaria vinagi kazva "koito parvi dade kaparo'
obadete se moje i da ste kasmetlii
USPEX
[signature]
[/signature]
3038
Най страхотната хижа е Добрила в Стара Планина , Има страхотни оферти за нова година ... www.dobrila.eu
3040
Най страхотната хижа е Добрила в Стара Планина , Има страхотни оферти за нова година ... www.dobrila.eu[/blockquote]
Хубаво я рекламираш хижата.И наистина си я бива.Но на сайта нещо няма офертите.Пише само "За контакти" и следва да се обадим.А мене ме мързи да се обаждам сега на Чавдар.Като си проявил инициатива да ни рекламираш хижата,ще проявиш инициатива и да напишеш цените публично-било там,било тук.:tongue:
3041
Zdraveite moje li da popitam dali nqkoi znae za sbobodna hija v oblastta na Pleven, V.Turnovo, Ruse za okolo 20 4oveka :) mersi predvaritelno
3272
здравейте! препоръчете ми, ако обичате, хижа или стая в някоя хижа близо до сливен за почивка за 1-2 вечери. благодаря:shocked:
Хижа за Нова година в Стара планина
Здравейте.Търся да наема хижа в Стара Планина за Нова година за 15 човека.От русе сам.Искам хижата да не е на повече от 200км от Русе.Който може да ми предложи някоя хижа или координати ще съм много благодарен.