Туристически обувки- спешно търся
Линк към стария архивен форум можете да намерите тук.
543
:smiley:
Ако е "например- само за 4 дни в Пирин" няма смисъл да си правиш труда. Всякакви обувки - стига да са ти удобни ще ти свършат работа.
551
Ако си от София, в Търковски Център Кондор в Младост 3 до поликлиниката се продават много добри български за 75 лв.
554
[blockquote]From Anonymous User:
Ако си от София, в Търковски Център Кондор в Младост 3 до поликлиниката се продават много добри български за 75 лв. [/blockquote]
не съм от София, но ще отида специално за това.:)
555
не съм от София, но ще отида специално за това.:)[/blockquote]
Всъщност високи ли са- обувките?
565
Днес си купих български с двойна мембрана за 80 лв. от Екстрийм спорт - намира се на бул. Дондуков на ъгъла с 11 август.
Не ги знам що за стока са, но според мен ще ти свършат работа. По форумите четох, че за 4-5 дневни преходи са супер. Има и друг модел за 90 то са над глезена. Така, че ако още не ти екъсно преди да ходиш да младост пробвай на Дондуков по-близо е.
569
Здравей, в гр. Габрово има цех за изработване на такива обувки-продават се направо от цеха на обикновени клиенти, т.е. за един чифт може да се иде и да се купи като струват около 40лв. и са високи и много удобни. Успех!
612
Привет!
А къде точно в Габрово е този цех?
Благодаря предварително за информацията.
628
Привет! Ако още не си си купил обувки, те съветвам да отидеш в магазините на Росиньол, в момента има 50%-тно намаление, и онзи ден си купих от там обувки за 60лв, италиански, марката е Регата, доста прилични са според мен, много скоро ще разбера дали е така ;)
П.П.: Става въпрос за София, единия магазин е на бул. Черни връх 66, а другия е в ЦУМ на 2-ия етаж
631
за регатата ниама да сьжаляваш аз ходя с такива 2 години по планините и не са мрьднали
632
В Бургас се намират и за по 60-65лв. Имам такива. Пробвала съм ги до 7-те Р.Езера. Много са удобни.
633
Аз съм от Разград и днес си купих за 65,00 лв обувки за планина от естествена кожа.Лиценза , подметката , материалите и направата са италиански. В Разград само се шие кожената 4аст на обувката.Не пропускат вода , дишат и са излети ( а не лепени или шити ходила )
[signature]
[/signature]
641
Благодаря на всички, успях да се организирам и си намерих обувки в Екстрим на Дондуков, за 90 дамски и 120 мъжки. Продавача беше лшбезен да ми ги препоръча пред модели с горе- долу същата цена. След 2 дни ( на 17 авг. ) тръгваме на прехода.
1179
Здравей, в гр. Габрово има цех за изработване на такива обувки-продават се направо от цеха на обикновени клиенти, т.е. за един чифт може да се иде и да се купи като струват около 40лв. и са високи и много удобни. Успех!
[/blockquote]а може ли да ми кажеш каде точно се намита рози цех в Габрово,защото скоро ще се навуртам натам :) мерси предварително
[signature]
[/signature]
1180
Знам, че темата е за избор на обувки, но не можах да се стърпя и да не отбележа, че последният пост ме разсмя и то доста:laugh::tongue:
1739
Привет! Ако още не си си купил обувки, те съветвам да отидеш в магазините на Росиньол, в момента има 50%-тно намаление, и онзи ден си купих от там обувки за 60лв, италиански, марката е Регата, доста прилични са според мен, много скоро ще разбера дали е така ;)
П.П.: Става въпрос за София, единия магазин е на бул. Черни връх 66, а другия е в ЦУМ на 2-ия етаж[/blockquote]
искам само да спомена ... понеже сте такива специалисти ... марката Regatta не е Италианска ... а Английска ... http://regatta.co.uk/
1878
Трябваше да затапиш.... :grin:
[blockquote]From XybaKa:
? може ли да ми кажеш каде точно се намита рози цех в Габрово,защото скоро ще се навуртам натам :) мерси предварително
[/blockquote]
Мене също ме разсмя :laugh::lipsrsealed::grin:
1888
Продавам обувки Koflach чисто нови 10.5.Цена 550 лв. тел. за връзка 0887582936
3102
продавам koflach 43 номер чисто нови никога не са били носени.0896263188
3103
продавам koflach 43 номер чисто нови никога не са били носени.0896263188 200лв.
3109
Здравейте,съществува ли още този цех в Габрово?Предварително ви благодаря!
3118
за регатата ниама да сьжаляваш аз ходя с такива 2 години по планините и не са мрьднали[/blockquote]
Regatta и Merrel са супер обувки за планината ...
Туристически обувки- спешно търся
Здравейте, гледам онлайн каталози , гледам и най-ниската цена за обувки е 80 лв.- за каменист терен, какъвто е Пирин. Няма ли каквито и да е обувки- високи, български например- само за 4 дни в Пирин? от къде да си намеря обувки на по-нормална цена?( в София или Благоевград) Моля помогнете ми. пишете ми на майла , моля e-mail: lebivino@dir.bg