Спален чувал???
Линк към стария архивен форум можете да намерите тук.
198
не си купуваи български чувал 6те останеш много разочарована .
249
[hidden][b]Оригинално съобщение - [[i]19.02.2007 04:04[/i]][/b]
[blockquote][b]Оригинално съобщение - [[i]19.02.2007 04:04[/i]][/b]
Имаше едно време яки човали на Мило. Не знам сега каде изчезнаха. Знам за МИло Хималаец, че е супер човал. Аз лично се скъсах да си търся такъв и не можах да намеря. Ако намерите нещо викайте ;)[/blockquote]
Имаше едно време яки чували на Мило. Не знам сега каде изчезнаха. Знам за МИло Хималаец, че е супер човал. Аз лично се скъсах да си търся такъв и не можах да намеря. Ако намерите нещо викайте ;)[/hidden]
Имаше едно време яки чували на Мило. Не знам сега къде изчезнаха. Знам за МИло Хималаец, че е супер човал. Аз лично се скъсах да си търся такъв и не можах да намеря. Ако намерите нещо викайте ;)
251
В повечето магазини ги има ама трябва да се поръча , а и ако си от София там вече има магазин на Мило ама да ти кажа информативно цената му е около 200 лв . Аз да ти кажа честно за тези пари предпочитам да си купя Mammut или Bask
252
Хмс не знаех, че са отворили магазин. Темата е за български чували иначе Мамут и North Face правят много чки чувалчета.
1156
Много добри спални чували произвжда фирмата Hannah. Те са направени от кухи изкуствени влакна и са тип "мумия" с качулка и ляв или десен цип, така че два чувала могат да се съединят в един. Много са добри. Аз имам такива и съм много доволен. Можеш да ги закупиш в магазин Стената - София, но на малко по-скъпа от българските цена. това обаче не би трябвало да бъде проблем. та колко струва здравето и живота ти?
1217
57646476:laugh::rolleyes:
1218
:undecided::embarassed:576757332 j;kljpkyuyj y y tyuhtyujgh j, jpokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo-ffffqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwweeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrttttttttttttttttttttttttttyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyuuuuuuuuuuuuuuuuuiiiiiiiiiiiiiiiiiioooooooooooooooooooooooooppppppppppppppppppp[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaassssssssssssssssssssssssssddddddddddddddddddddddddddddffffffffffffffffffffffffffffggggggggggggggggggggggggggggggggggggggghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkllllllllllllllllllllllll;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxcccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,.........................................///////////////////////////////////////////////////////////////////////////
[signature]
[/signature]
1755
ima bg spalni 4uvali sega se se6tam za edni kazvaha se stenata eftini sa no ne sa dobri kolkoto po skupite zapadni
1757
a za markata -MILO-samo moga da kaja 4e ne e bulgarska.edinstvenata stoynostna BG marka sus zadravo napraveni neshta na zapadno nivo e TASHEV.Osobeno ranicite sa N:1!
Спален чувал???
Бихте ли ми дали инфо и координати ,ако знаете, на български производител на спални чували.пишете ,моля на miavita@abv.bg