Хижа за Нова Година
Линк към стария архивен форум можете да намерите тук.
822
Идеята е добра ,стига да има сняг по това време.
А има и различни възможности-Стара планина-хижа Плевен ,хижа Чумерна. Рила -хижа Мечит и хижа Рилски езера ,Мальовица.Пирин -хижа Безбог.
Въпрос на организация и възможности на хората от компанията ви.Успех в това ваше намерение!
[signature]
[/signature]
825
и аз бих се включил като 16 - ти
хубаа идея имате
829
и аз бих се включил, но за Рила на х. Ловна много е добре там
833
Туристическа оферта
Предлагаме ви една незабравима почивка в сърцето на Родопите гр.Чепеларе. Градът се намира на 10 км.от к.к Пампорово и е с очарователна природа съчетана с тишина и спокойствие през цялата година.
Посетете Самостоятелни стаи „Тепавичарова”** сега и се възползвайте от нашата специална пакетна цена за седем дни - една нощувка само за 7лв.* на човек в двойни стаи с климатик,кабелна телевизия,самостоятелна баня и тоалетна във всяка стая.
* В цената е включено шампанско и плодове.
Телефони за връзка и резервация:
0878/ 550 250
Web.site:http:// www.tepavicharova.com
e-mail: ntepavicharova@abv.bg
гр.Чепеларе ул”Зорница”№7
Управител: Николина Тепавичарова
840
Аз бих препоръчала село Широка лъка за тази ваша чудесна идея:) Близо е до Пампорово (препдолагам разполагате със собствен транспорт,щом ще предприемете такова начинание) така че пистите там са на 10-15 мин с кола,стига те да ви удовлетворяват. Широка лъка е едно от най-вълшебните кътчета в Родопа планина,гарантирам ви,че ще останете очаровани от прекараното време там,ако го посетите:)Може да се отседне буквално навсякъде,като ще бъдете посрещнати с прословутата родопска гостоприемност,която въобще не е мит! :) Цените там ще ви изненадат и зарадват!Успех във вземането на решение по този така приятен въпрос :rolleyes:
Хижа за Нова Година
Hello! Търсим да наемем някоя малка хижичка в близост до ски станции и писти за около 15 човека за Нова Година. Знае ли някой каде мога да потърся? Някои мнения също ще ми са от полза... Мерси!