Моля препоръчайте
Линк към стария архивен форум можете да намерите тук.
3068
Здравей,
ако ходенето наситина не е проблем, ти препоръчвам да попиташ дали могат да ти извозят багажа с коне. За Рай по времето на Чочо тази услуга се предлагаше. Заслон Ботев, но само в топлите месеци, също е добър вариант. Върха е на 30-ина минути, отсреща за около час и сте на билото. И хижа Рай и заслон Ботев се зареждат с конете на едно момче от Калофер. Едва ли ще откаже да изкара някой лев допълнително. Хижа Ехо също разполага с коне, чрез които зареждат. Хижарите са готини, така че питай и тях за същото. Това е от мен, ако се сетя нещо друго ще пиша пак.
Честито за сватбата и успех :-)
3069
И това е варянт и то авантюристичен,само че ме притесняват и децата,те са на по 2 и 3 години и няма да могат да ходят,а да ги носим 4 часа ще е проблем.Много ми харесва хижа Рай,не съм ходила,но снимките са уникални.Не знам как да го измислим.Ако се сетите за някоя друга подобна хижа,ще е супер.Иначе всички поканени обичат планината и няма да им е проблем ходенето,но багажа и децата са направо проблем.Дори да ни качат коне багажа,децата ......:undecided:
3070
А х.Плевен? Има кофа за багажа, и гледката към северен Джендем и вр. Ботев е уникална!
3071
А Рилските езера, седалковият лифт има платформи за багаж.
3077
xiga dermenka tam sexodi s kola.
3078
За сега най ми харесва Ехо и заради гледката,и заради параклиса наблизо и заради самото име ако щеш.Искам да повикам човек който свири на кавал,да ми посвири да чуя ехото,затова името ми харесва :)Явно ще е с коне,а децата ,щв търсим явни от тези раници със столче. Благодаря ви много,че се включихте.Ако все пак ви хрумне още нещо,пишете.
3079
Предложиха ми хижа Ком.Та да попитам ,някой ходил ли е там за да ми каже какъв е изгледа,защото снимките които намерих нищо не се разбира?
3080
Отивайте на Ехо, щом сте се навили и сте намерили вариант. И питайте за младоженския апартамент :tongue:
Моля препоръчайте
Здравейте,този саит ми е страхотен пътеводител,само че този път не може да ми помогне, затова се обръщам към вас. Ще се омъжвам.Искам да празнувам на хижа в планината с около 20-30 души.Само че искам да има страхотна гледка (нещо от рода на хижа Рай,Ехо,от езерата или белмекен)само че да може да се стига с коли.Не защото няма кой да ходи пеш,а защото няма кой да пренесе цялото ядене и пиене и подобни пеш.Отделно ще има и няколко доста малки деца,затова не става да е с маршрут.Нямам претенции къде,само искам прекрасна гледка и път.Та понеже на повечето снимки тук няма изгледи не мога да преценя.Затова моля ви направете ми един сватбен подарък.