Транспорт от София за Алеко?Национален поход за Рила'09
Линк към стария архивен форум можете да намерите тук.
2157
Otivash na avtobusnata spirka v kv.Hladilnika, otkadeto mogesh da hvanesh direkten avtobus do Aleko. Drugiat variant e s sedalkovia lift ot Dragalevci ili s kabinkovia lift ot Simeonovo......do dvata lifta ima avtobusi, koito trugvat pak ot spirkata v kv.Hladilnika. Informiray se na myasto za nomerata na avtobusite!! priatno ....
2166
Така е, ама не съвсем. Денят, когато започва походът, е работен, и автобусът за Алеко (номер 66) ще мине само 2 пъти - сутринта и следобед, но в момента не знам разписанието. Трябва да го има на спирката на "Хладилника". Двата лифта пък въобще няма да работят в този ден. Може пък специално за похода автобусът и лифтовете да имат друго работно време, но засега нищо такова не се чува, така че...Виж сайта на градския транспорт www.sumc.bg, раздел “Новини” и “Маршрутни промени”, ако променят разписанието, може да пишат там.
2168
Благодаря за полезната информация!
[signature]
[/signature]
2198
проблем!!! автобус 66 тръгва в 07:50 от Хладилника,времето за което ще е на х-л Морени е 105-135 мин.,което никак не ме устроива.А и не само мен-всички участници които разчитат на този автобус!Сборен пункт 09:00ч.,тръгване 10:00ч.
Е,как да стане тази работа!
Транспорт от София за Алеко?Национален поход за Рила'09
Моля някой от София или пък който и да е ,да даде малко информация за това Как и с какво се стига от София до Алеко(Витоша).Ако пък ще участва в Националния поход за Рила 12-16 август 2009г.,то да се свърже с мен на скайп: freefolky или на E-mail: folk_dancer@abv.bg Аз ще тръгвам от Варна.За сега съм сам. Благодаря предварително!