Екопътеки????
[hidden][b]Оригинално съобщение - [[i]21.04.2009 06:19[/i]][/b]
Здравейте туристи!
Някой знае ли в какво състояние са Копренската, Tрънската и |жнородопската екопътеки. Мисля това лято(или в добрия случай пролет) да ги посетя, но е хубаво да понауча туй-онуй за тях. Не ми се иска да бия път и да се подготвям , а после да се окаже, че съоръженията са стари и опасни(просто няма да съм сам, а не е хубаво да рискувам друг живот...:wink:)[/hidden]
Здравейте туристи!
Някой знае ли в какво състояние са Копренската, Tрънската и Южнородопската екопътеки. Мисля това лято(или в добрия случай пролет) да ги посетя, но е хубаво да понауча туй-онуй за тях. Не ми се иска да бия път и да се подготвям , а после да се окаже, че съоръженията са стари и опасни(просто няма да съм сам, а не е хубаво да рискувам друг живот...:wink:)
Екопътеки????
[hidden][b]Оригинално съобщение - [[i]21.04.2009 06:19[/i]][/b] Здравейте туристи! Някой знае ли в какво състояние са Копренската, Tрънската и |жнородопската екопътеки. Мисля това лято(или в добрия случай пролет) да ги посетя, но е хубаво да понауча туй-онуй за тях. Не ми се иска да бия път и да се подготвям , а после да се окаже, че съоръженията са стари и опасни(просто няма да съм сам, а не е хубаво да рискувам друг живот...:wink:)[/hidden] Здравейте туристи! Някой знае ли в какво състояние са Копренската, Tрънската и Южнородопската екопътеки. Мисля това лято(или в добрия случай пролет) да ги посетя, но е хубаво да понауча туй-онуй за тях. Не ми се иска да бия път и да се подготвям , а после да се окаже, че съоръженията са стари и опасни(просто няма да съм сам, а не е хубаво да рискувам друг живот...:wink:)