Спешно маршрут до хижа Тъжа от с.Тъжа?
Линк към стария архивен форум можете да намерите тук.
1748
Казвам се Валентин. Аз ще ходя в същият район до хижа Триглав за Нова година. Този район е един от най красивите и любимите ми,мисля че го познавам добре.Моят съвет е да си добре екипирана ,по принцип пътя до горе се потдържа добре,но преките пътеки ще са заснежени и снега по високото може би ще е дълбок така яе снегоходки няма да са ти излишни.Важно е да имате добър водач който познава района много добре. Ако имаш конкретни въпроси можеш да питаш по всяко време.
[signature]
[/signature]
1749
Благодаря ти,Валентине! Остави някакъв телефон за връзка,ако е удобно.Снегоходки и водач нямаме,надявам се от селото да ни упътят.Ти от къде и в колко часъ ще тръгваш?Можеш да ми напишеш на мейла ми и аз ще ти дам телефоните си.
[signature]
[/signature]
1750
Защо не си вървиш по пътя от с.Тъжа?Чак пък снегоходки...-няма да ти трябват
1751
[blockquote]From Anonymous User:
Защо не си вървиш по пътя от с.Тъжа?Чак пък снегоходки...-няма да ти трябват[/blockquote]
Нали знаеш,като никога не си минавал,се чудиш за всичко...Пък и времето...Мерси много.
valche13:rolleyes:
Спешно маршрут до хижа Тъжа от с.Тъжа?
Заминавам за х.Тъжа на 28-ми,но не съм напълно сигурна може ли да се стигне до там в това време,има ли добра зимна маркировка,пътека и ще ми трябват ли снегоходки? Благодаря на всички,които ще успеят да ми отговорят!:huh: