Вие сте тук: Начало Форум Говорилня Спешно маршрут до хижа Тъжа от с.Тъжа?

Спешно маршрут до хижа Тъжа от с.Тъжа?

Линк към стария архивен форум можете да намерите тук.

от валентина цветанова последна промяна 27 Dec 2008 10:24 PM

Спешно маршрут до хижа Тъжа от с.Тъжа?

Заминавам за х.Тъжа на 28-ми,но не съм напълно сигурна може ли да се стигне до там в това време,има ли добра зимна маркировка,пътека и ще ми трябват ли снегоходки? Благодаря на всички,които ще успеят да ми отговорят!:huh:

от Anonymous User последна промяна 27 Dec 2008 02:48 PM

1748

Казвам се Валентин. Аз ще ходя в същият район до хижа Триглав за Нова година. Този район е един от най красивите и любимите ми,мисля че го познавам добре.Моят съвет е да си добре екипирана ,по принцип пътя до горе се потдържа добре,но преките пътеки ще са заснежени и снега по високото може би ще е дълбок така яе снегоходки няма да са ти излишни.Важно е да имате добър водач който познава района много добре. Ако имаш конкретни въпроси можеш да питаш по всяко време.

[signature]

[/signature]

от Anonymous User последна промяна 27 Dec 2008 08:15 PM

1749

Благодаря ти,Валентине! Остави някакъв телефон за връзка,ако е удобно.Снегоходки и водач нямаме,надявам се от селото да ни упътят.Ти от къде и в колко часъ ще тръгваш?Можеш да ми напишеш на мейла ми и аз ще ти дам телефоните си.

[signature]

[/signature]

от Anonymous User последна промяна 27 Dec 2008 09:51 PM

1750

Защо не си вървиш по пътя от с.Тъжа?Чак пък снегоходки...-няма да ти трябват

от Anonymous User последна промяна 27 Dec 2008 10:24 PM

1751

[blockquote]From Anonymous User:
Защо не си вървиш по пътя от с.Тъжа?Чак пък снегоходки...-няма да ти трябват[/blockquote]
Нали знаеш,като никога не си минавал,се чудиш за всичко...Пък и времето...Мерси много.
valche13:rolleyes:

Най-новото
туристически дом "Заград" - с.Забърдо
xижа Милеви скали
Навигация
Facebook Like Box