Въпрос относно Рилските езера
Линк към стария архивен форум можете да намерите тук.
1206
най-добре е през юли - достатъчно топло, а бялото братство още не е пристигнало. През август е лудницата.
[signature]
[/signature]
1210
благодарско!
btw,ако някой също има мерак - аз съм на линия да се организираме нещо
1213
Наистина през Август е ужасно да се ходи на Рилските езера. Аз направих тази грешка и беше направо кошмарен поход. През Юли е най-добре. И началото на Септември става, но ако го позволява времето.:wink:
1216
Наистина е най добре през месец Юли, аз ходих миналата година в края на Август, но след братята и не беше чак толкова страшно.Даже за нас по досадни бяха едни момчета с мотори, които вдигаха шум и прах. Иначе хижата бе препълнена, но с други туристи, не с бели братя, а и нямаше кой знае колко палатки
[signature]
[/signature]
1219
благодаря много!
тогава ще го планирам за края на юли:smiley:
1263
хм туй за белите братя не го бях чувала :cheesy: .аз обикновено ходя на планина август месец.и сега се чудя какво да правя.и аз възнамерявах да ходя към рилските езера.ам те тез братя къде точно ходят, в смисъл по-на нисичко ли :tongue:
1273
Аз бях миналата година за първи път на Рила точно от 13 до 20 август. Изобщо не беше претъпкано. Хората от Братството не са ми пречили по никакъв начин. Те са пиродозащитници, организараха почистване на района. Никой на пуши дори и не се пие алкохол, да не говорим за шумни събирания. Виждаш само да се движат на групички, но с нищо не те притесняват. Играх дори паневритмия и мисля, че съчатанието между природа, мизика и леки упражнения е върховно преживяване и трябва да се опита от всеки.
1278
Голямата лудница е между 15-16 до към 20-21 август. Преди и след това не е страшно...
1282
Вие май не сте наясно кой точно създава лудницата и нарушава реда в планината-дали хората от Братството или тези дето тръгват с една единствена идея да се напият и да вдигат шумотевица.Била съм там с моята група туристи по различно време и не бих могла да кажа че хората от Братството са били пречка за да си починем добре и да се наслаждаваме на природата.
1288
Планирай го през началото на юли защото в края вече има от белите
Въпрос относно Рилските езера
Хора, планирам да ходя на Рилските езера през лятото.много ще се радвам ако някой може да ми каже кога през лятото е най-добре да се ходи там...чух нещо за бялото братство, и че било лудница когато те са там.не ми се ще да съм сред лудница...и без това по цял ден съм сред такава:grin: (София се превърна в малка душегубка...) та ако ако някой, който може да ми даде съвет кога да го планирам,ще съм му много благодарен!мерси!